Midsommar med mera!

Midsommar var vi i stugan i sinksundet, som vanligt! Det var trevligt förutom att jag och Holger är förkylda.. Holger är lite snorig bara men jag är mera matt i lacken! Hoppas det försvinner snart! Holger fick iaf träffa kusin Mika. Dom är så söta när dom promenerar omkring som två små tomtar! Än så länge så leker dom inte så mycke tillsammans, dom leker var för sig fast ganska nära varandra ändå! Och så ger dom grejer till varandra.. Sötisar! Guld värt å ha en kusin som är nästan exakt lika gammal! Idag fick jag även besked att vi fått en lägenhet! Ska in i morgon och skriva kontrakt! På ett ställe vars vi eg inte vill bo men man får verkligen inte vara kräsen när det gäller lägenheter i den här stan! Jag har ändå stått i kö i över 4 år! Typ MINST 100 pers som söker alla lägenheter som blir lediga! Iaf så ska vi flytta till en 3a på rönnplan!

Just idag.

Varför ska det vara så dåligt väder??? Just idag hade jag velat lägga mig under täcket och läsa en bok. Finns några problem där dock.. För det första så vill inte Holger ligga i sängen hela dagen. Knappt när han ska vila. För det andra så har inte böckerna från adlibris kommit.. Det är ju bara snart två veckor sedan jag beställde dem.. Kommer förmodligen aldrig mer att beställa därifrån! Brukar beställa böcker från CDON men adlibris har ju fri frakt.. Nåväl... När Stefan kommer från stan (han skulle åka och beställa nån reservdel till pappas jaktbil) så ska vi åka och lämna in dagis pappret som jag glömt att skicka in, det ska var inne idag! Och sen ska vi på BVC med gossen. Igår var vi på Lowas 5års kalas. Tycker att hon föddes nyss :)

Peppad!

Måste bara skriva att jag blir grymt peppar av mina Luleå vänner! Dom tränar som tokar och verkar äta super super bra och det verkar verkligen ge resultat!! Ikväll ska löparkläderna på igen! Vill också springa 5 km på ca 30 minuter.. Är inte riktigt där än...:)

Jobb, mys och blommor.

Stefan jobbar em denna vecka och i natt har han även jobbat natten! Så han kom hem vid 7 tiden och började jobba igen vid 14 tiden! Så jag och Holger åkte och hälsade på Alida, Hjalmar och Nella. Holger hade jättekul och lekte med Hjalmar nästan hela tiden:) Nella som bara är 7 månader fick sitta och titta på. Holger tycker no att Hjalmar är värsta coola storkillen, han fyller 4 år i juli :) Hade tänkt åka och köpa nå blommor att plantera i krukorna vi haft på balkongen men jag ides inte:) for förbi Idas butik och surrade lite med henne och hennes lillasyster! Nu sk Holger vila en stund och ikväll blir det ett ordentligt bad då han har sand överallt efter massa bus i sandlådan :)

Läskigt!!

Fick hem papper idag att Holger har fått plats på Jukkasjärvi förskola avdelning åkerbäret fr.o.m. 29/8... Min lilla bebis ska börja på dagis! Känns väldigt väldigt läskigt! Men bra samtidigt.. Då gäller det bara för mig att jag hittar mig ett jobb! Men först ska vi ha en mysig sommar och bara njuta av att vara lediga! Bada (när/om vädret tillåter) äta gott och må bra! Ska bli så spännande!!!

Ska jag...?

Dra på mig tightsen och ge mig ut och springa lite? Måste ta med mig Holger isf.. Stefan jobbar em och mamma och pappa är i vivungi... Kanals tar en promenad i lite snabbare tempo.. Har börjar få jätteont i ryggen så kanske kan vara bra att röra på sig... Nästa vecka åker vi till Luleå!!

Blod!

Igår ramlade Holger när han promenerade runt med handen i munnen. Han bet sig i handen så att han började blöda :( och så fick han en bula i pannan.. Mitt lilla hjärta, han var så ledsen! I morse när vi vaknade så var det blod i sängen och på Holger... Han hade blött (heter det så?) näsblod :( kan det ha någonting att göra med att han ramlade igår? Är jag en hysterisk morsa om jag ringer sjukrådgivningen?

Snartr det sommar!

Gräsmattorna börjar bli gröna även här i Jukkas, härligt! Snart måste man nog klippa gräset gör första gången! Löven är nästan "utspruckna" och vattnet i älven stiger hela tiden! Kanske blir rekordår i år när det varit så mycke snö? Det återstår att se! Stefan jobbar fm denna vecka. Han jobbade dubbla skift i onsdags och när han kom till manskapshuset (omklädningsrummet) så hittade han inte bilnyckeln!! Då var klockan typ 00.15 och han skulle börja jobba igen 05.00... Han tordes inte ta jobb-bilen hem eftersom att den bara får köras underjord! Så han sov i den några timmar innan han åkte ner igen! Jag kan ju säga att han var trött igår!! Idag ska nog jag och Holger åka in till stan en sväng (han hittade bilnyckeln under sin grävmaskin!) kaske handla lite kläder eller nått :)

RSS 2.0