Jo så att..

I måndags var första dagen på nya jobbet! Träffade chefen i vakten kl 8 och då fick jag inpasseringskort och underjords-tagg. Sedan vidare till förrådet där jag fick kläder, skor och hjälm (och skyddsglasögon som jag redan tappat) ja, och hörselkåpor.. Som man sätter fast i hjälmen, en på varje sida. Har tappat bort den ena....
På må dag checkade vi in hos mamma och pappa. Både jag och Stefan började kl 05.00 både tisdag och onsdag, dagis öppnar kl 6 så Mommo fick äran att lämna lilleman.. Natten till idag sov han jättedåligt.. Vaknade vid 02 tiden och då fick han komma till våran säng.. Sen vaknade han igen vid 03 tiden... Jättekul när man vet att klockan ringer 03.50!! Han fick dricka välling i sin säng så att han somnade..
Idag har jag kört omkring i gruvan för att (försöka) lära mig att hitta där.. Det är typ tusen vägar som går överallt och det ser likadant ut överallt. Det är trångt som fan och på vissa ställen är det helt omöjligt att möta en lastbil.. Kommer att vara kung på att backa om nån vecka!! Men jag trivs som fisken i vattnet! :)


Fredag!

Och här sitter jag ensam under filten med en skål popcorn och ett glas cola. Holger sover (det sista han sa innan han somnade var "nä mamma, Holger INTE sova...:) ) Stefan jobbar em!
Idag har jag jobbat sista skiftet på magnetiten. Var in till vakten i och lämnade mitt inpasseringskort och underjords-tagg innan jag åkte hem. På måndag får jag hämta nya!:)

Eftersom att det går magsjuka på dagis så har Holger fått vara hemma hela veckan... Så när jag slutat jobba så åkte jag och Holger och köpte glass och sen åkte vi till min farmor och hälsade på.

Holger har börjat prata så mycket den senaste tiden, och om man inte förstår vad han säger så tar han en i handen och visar vad han vill. Världens goaste unge!


En endaste...

Dag kvar på magnetiten! Ska bli roligt och spännande att göra någonting helt annat! (för att inte tala om lönen, från restauranglön till gruvarbetarlön.....) men samtidigt känns det lite tråkigt, kommer att sakna alla fina arbetskompisar!!

Nåväl. Ledig i morgon, jobb på fredag. Hade velat åka till Luleå. Vara i stugan och framför allt hälsa på Nathalie och hennes bäbis! Men det får bli en annan helg...:)


Spännande...!

Fem arbetsdagar kvar på restaurang magnetiten, den 21 maj börjar jag på mitt nya (sommar)jobb på LKAB! Ska jobba på skivservice. Det blir nog kul! Lite nervöst dock då det i ingår i arbetsuppgifterna att flytta på maskiner. Och det är inga små maskiner! Nä, nu ska jag plocka upp min son ur badet och åka och hälsa på min farmor en sväng innan det år dags för dagis och jobb!


Sooool!

Holger tyckte inte att det var jättekul att vara hemma med sjuk mamma så vi gick ut och gjorde en snögubbe:) sen tog vi en promenad till stallet och tittade på hästarna.

Förresten så har jag fått ett (angenämt) problem. Vi ska på bröllop i sommar och jag måste hitta en klänning ;)


Huff...

Började må illa igår på jobbet. Blir så ibland eftersom att jag är väldigt åksjuk. Och vägen ner är mörk, kurvig och lång... Fixade allt som ska fixas och 30 minuter innan stängning känner jag att jag måste spy. Låg sedan på golvet inne på toaletten tills alla gäster gått. Plockade ihop allt och städade det värsta. Torkade av alla ytor jag rört vid med handsprit. Säger bara, fy fan för att få magsjuka 775 meter under jord! Resan upp gick bra och väl hemma slängde jag mig på soffan med en cola.


Fredag!

Och en skitjävlajobbigochtråkig jobbhelg väntar för min del! Men sen är jag iaf ledig måndag och tisdag och då ska minsann hemmet få sig en ordentlig storstädning! Det där med att städa och fixa blir ju lite lidande under våren, men vad gör det om hundra år? Vi har iaf haft en jättebra vår och varit ute jättemycket!

Hade nått slags utvecklingssamtal med en av Holgers fröknar igår. Och det går jättebra för honom på dagis, han leker bra med andra barn och är jätteduktig på att roa sig själv utomhus. Han är enormt envis (men det visste vi ju redan..)
Holger har 2 favorit fröknar på dagis. Anna och Åsa. Åsa år sjukskriven just nu pga bruten arm och Anna jobbar bara till 1 juli och sen ska hon vara mammaledig.. Jaja det blir nog bra...

Nu ska jag slappa i soffan och sen sova!!


RSS 2.0