Jag är trött trött trött

Har jobbat 7-16 idag... har suttit ner i 10 minuter vid 10.30 tiden.. då åt jag en apelsin... sen har vi sprngit omrking som galna ekorrar å vispat grädde jag å sanna!! Sen har jag vart i jukkas å ätit semla (blääää less) och nu är jag hemma... har duschat bort all grädde.... hade det i håret och innanför kläderna..... överallt!!!
NU ska jag sova!!!


det var ett tag sedan..

har haft fullt upp helt enkelt.. inte hunnit skriva.. När denna vecka är slut har jag jobbat c:a 50 timmar... inte SÅ kul!
på tisdag ska jag och Sanna vispa 35 liter grädde.... nån som är avis? Vi bakar ju semlor på jobbet och på tisdag är det ju "tjockisdagen" :)
på tal om semlor så kom jag, Alida och Fredrik på en bra grej om man inte gillar mandelmassa... vi gjorde semlor med chokladpudding i istället.... chomlor kallar vi dem... de va faktiskt gott!! :)
Idag har jag och Matilda ätit hampis från frasses efter jobbet. de va helt OK!
Håller på att läsa Cesar Millans bok (ni vet "mannen som talar med hundar) den är väldigt bra.. ska prova lite grejer på arwen sen.. Nu är hon alldelens nipprig.... skendräktig stackars liten tjej.... sen har hon öroninflamation också tror jag.. stackarn.. ska till veterinären i gällivare på måndag (kommer aldrig mer att tvinga in arwen på veterinärstationen i kiruna, finns ju en anledning att ena veterinären har öknamnet "slaktar-Lena"....)
eventuellt så får arwen följa me matte till luleå på torsdag... om dom har tid för henne i gammelstan eller öjebyn på fredag.... arwen är mitt allt. det finaste som finns...
Hade velat gå på långpromenad med prinsessan... men inte törs man gå ut såhär sent i kiruna... iofs så tror jag intee att nån skulle våga gå på mig när jag har arwen med mig... å om dom gör det ändå så lär hon nog..... döda dom... hon är så söt min tjej! Jag och Matilda pratade om att "sådan herre sådan hund" är ganska sant...å jag tror att det gäller mig och arwen också.... :)
Nu ligger hon och sover så sött så sött under min säng.. jag ska byta sängkläder å hoppa i säng å läsa.. eller nä.. inte hoppa... gjorde ju illa knät när vi hoppade i soffan i onsdags.. =) så de får bli krypa i säng.... men först röjja lite här!

Puss å Hej

Jag är less

Jag är less på kiruna. jag vill flytta.... Tror att jag ska göra det.... men samtidigt känns de inte sååå bra å säga upp sig å flytta till en annan stad utan att ha jobb där! Vet inte hur jag ska göra riktigt...
Jag hatar Kiruna. Jag hatar Kiruna bor. alla känner alla och det gillar jag inte.

Nä. Nu ska jag sluta vara less och sova lite!

Jobb i morgon!


Natti!

veckan och helgen..

Veckan gick sakta, helgen gick fort!!
Igår va vi å käkade på bakfickan i lule.. sen va vi på invit å drack en drink (eller 2 blev det faktiskt) sen hem å kolla filmen som jag somnade till på fredag (somnade igen *grrr*)
Idag har vi promenerat runt gultzaudden (hur gör man prickar ovanför u:et?) Jäkligt fint väder var det ute...
Sen har jag åkt hem! kl 18.40 gick tåget... Nä.. Nu ska jag sova. och hoppas att kommade vecka SPRINGER iväg!

natti!


RSS 2.0