Härligt!

Har inte så mycket att skriva. Måste bara visa vilken härlig kofta jag köpte för nån vecka sedan! Fjällräven ella cardigan. Helt klart en av mina favoriter i garderoben! :)


Mys!

Ikväll när Holger druckit välling, borstat tänderna och bytt till pyjamas så la jag mig i soffan och så la jag honom på min arm. Vi sov ofta så när han var bebis men han har vägrat somna så på typ 1 1/2 år nu..... Men. Istället för att gå iväg så låg han kvar, och vi somnade båda två!! Det var så mysigt!! :) har precis burit honom till hans säng och nu ska jag lägga mig jag också. Jobb hela dagen i morgon :(


Snööö.

Det snöar ute, härligt! Det får gärna snöa myyycke nu fram till vecka 14 då vi åker till katterjokk=) Får se hur mycke skidåkning det blir där, tar iaf med mig både längdskidorna och slalomskidorna, och så får nog skotern följa med också. Ska bli så kul! Nästa år hoppas jag att min far och hans kusin (med familjer då förståss) slår sina påsar hop. Och planerar in en resa dit tillsammans! Var så himla kul senast (2009 tror jag det var).
Idag har jag jobbat, varit på stan och köpt en parfym och så tänkte jag köpa en foundation men min färg/nyans var slut :/ Så hon på kicks sa att jag kunde beställa den på nätet så att den kommer till butiken. Men nu när jag skulle göra det så var den slut där också =( Hoppas den kommer in snart igen, annars får jag köpa den någon annanstans... Fick iaf testa den i butiken å den är helt perfekt! Svindyr iofs men den räcker förmodligen väldigt länge!
När jag hämtat upp barnet från dagis (han ville som vanligt inte följa med mig hem) Så stannade vi till hos mina föräldrar och sen skjutsade vi upp dem på stan. Dom ska på LKAB festen i kväll. Ska hämta dom efter 1 också. Gäsp!
Börjar jobba 07.30 i morgon...
Nä, har precis gjort månadens roligaste. Räkningarna..... Nu blir det att slöa i soffan med min bok innan jag får sova några timmar innan det är dags att hämta mammsi och pappsi.

Torsdag

Och snart helg! Som Iofs innebär jobb för min del. Men fredag är ändå fredag.
Idag har jag och Holger bjudit lillebror/morbror Kristoffer på middag. Köttfärsbiffar med potatis och sås. Gott!
Pratade om matlagning på jobbet för någon dag sedan. Blir förvånad över hur mycket halvfabrikat folk äter! Det är fiskpinnar, pulvermos, färdiga köttbullar, och frys pizza (?). "det är så jobbigt och tråkigt att laga mat"... Jag kan inte påstå att jag älskar att laga mat. Men halvfabrikat kommer inte in i Vårat hem! Det tar inte mycket längre tid att göra sina egna köttbullar än vad det tar att steka/värma färdiga.

Och jo, vi latar oss också ibland. Då köper vi färdiglagad mat, typ pizza, hamburgare eller thai.

Nu är jag svin trött och ska somna framför TVn:)


Dagens!

Fettisdag idag. Det betyder semlor, massa semlor. Började jobba 1 timma tidigare för att hjälpa Rasmus att göra alla semlor som skulle säljas under dagen. Tror det blev ungefär 400 st. En piss i havet om man jämför med när jag jobbade på ICA och vi gjorde 700-800 semlor (på en dag) på två personer (och en vanlig elvisp, på restaurangen har vi en sån där stoooor grej som vispar av sig själv.) På ICA bakade vi dessutom bullarna (inte helt från början såklart, men dom jäste och gräddades där...)Nu hade vi färdiga bullar.
Ja, skitsamma. Baka är en av mina favorit sysselsättningar, hade kunnat baka hur mkt som helst! Men just nu sätter våran frys stopp för det. Eftersom att vi inte äter så mycket av det som bakas...
Nä. Nu är jag jätte trött, ska slänga mig i sängen med "paganinkontraktet" och sen sooooova. Tills klockan ringer 05.40 i morgon!
Natti!!

Den där Holger.

Han är verkligen det finaste som finns!
Om lite drygt 1 månad fyller han 2 år. (T V Å  Å R) Tiden har gått fort!
Just nu utvecklans han väldigt mycket. Bara dom senaste dagarna har det kommit flera ord!
Kan dra några av orden han kan (mest för min egen skull, kul att kunna gå tillbaka och läsa senare)
*Mamma
*Pappa
*Mommo
*Ofaaa (moffa)
*Iira (Mira, mammas och pappas hund)
*Ika (Mika, kusin)
*Mat
*Titta
*Där
*Håva (sova)
Och massa fler ord. Är så trött i huvudet :)
Han är jätteduktig på att peka ut kroppsdelar och försöka säga efter när man säger vad det är=)
Han är helt enkelt perfekt! Vi älskar honom mest av allt i världen och kan inte tänka oss ett liv utan honom.

Förkyld!

Min hjärna fylls med mer och mer snor. Jag har ont i halsen och har lock för öronen mest hela tiden. Att åka ber under jord var inte så jättekul idag (jättejobbigt för öronen)
Och på toppen av allt elände så har en visdomstand beslutat sig för att komma "fram" på ett halvjobbigt ställe. Nämligen där käken tar slut (typ) eller där överkäken och nederkäken möts. MITT i den "svängen" och det gör jävligt ont! Tror att den måste BORT därifrån, måste ringa tandis i morgon...

Nä, ska sluta gnälla och lägga mig i sängen och läsa min nya bok, paganinkontraktet. Har nyligen upptäckt "Lars kepler".
Holger somnade i soffan för en stund sedan och nu sover han i sin säng!

Köpte ju en vår-overall åt Holger förra veckan!


Söndag.

Helgen gick som vanligt i ett rasande tempo!
Fredagen spenderades hemma. Fixade och donade lite.. Åt god mat och somnade på soffan till en film (the man who stare at goats) eller vad den nu hette.
Igår åkte vi till Jukkas för att vara hundvakt (mamma å pappa har varit på 50 års kalas i Piteå)

NU ligger Holger och sover i sin säng. Stefan sover på soffan och jag har bäddat ner mig under 2 täcken i sängen. Snoret rinner och det känns som att jag blivit överkörd av en ångvält. Ska strax kliva upp och fixa en kopp te...


Morgon!

Sitter på bussen på väg till jobbet. -12 grader ute och så snöar det. Härligt!! Vecka 14 åker vi till katterjokk. Längtar!


Ensamt!

Sitter och kollar "livet på BB" (och funderar på om jag var en sån där bitch när Holger föddes. Stefan säger att jag var snäll men jag tror att han ljuger lite)

Holger sover och Stefan åkte till backen för att testa sin nya bräda. Nu är han på akuten för att dra sin axel rätt, den är lite ur led..


Morgonstund

Har guld i mun, eller hur är det man brukar säga?
Jag är fixad och klar. Sitter i soffan med en kopp te och ska strax väcka Holger.

Inte lika trött idag som igår, men inte heller pigg!

Funderar på om jag kanske måste jobba på radiotjänst i kväll. Hoff vad jobbigt!!

Ha en bra dag allihopa!


Trött!!

Och kallt!! Ligger i sängen och drar mig för att kliva upp!! Tänk vad skönt det hade varit med sovmorgon idag! Tänk vad skönt om vi aldrig behövde kliva upp 05.40 för att hinna till dagis/jobb.. Tänk tänk tänk....

Ja, hur som så ska jag alldeles strax kliva upp och väcka min son, ge honom välling och sen är det "dagga" som gäller!!

Helgen har mestadels spenderats hemma, är ju inte så lockande att göra någonting när det är svinkallt ute! Var till jukkas på lördag och käkade middag. Igår bakade vi bullar ( som knappt fick plats i frysen)

;)


RSS 2.0