Transformers

Igår såg jag och Stefan en film.. transformers. han vill gå å se 2an på bio nästa vecka å tyckte att då måste ju jag se 1an först "jaha" tänkte jag "lika bra å följa med å se den så att han följer med mig när jag vill se nån film han eg inte vill se, å så somnar jag ju väldigt lätt när jag kollar film" MEN den var ju riktigt bra!!!!! Ser fram emot att se 2an på bio nästa vecka =)
Idag kommer mamma och pappa hit! och jocke också.
förresten så färgade jag å S mitt hår häromdagen.. å plasthandskarna man får med är ju SÅ stora. å vi skulle göra slingor. mörkbruna.... så vi struntade i handskarna och använde bara händerna... nu ser det ut som att... vi har bajs på händerna och det vill inte gå bort!!! :)

Nä. nu klä på mig å väcka vovven å ta en morgonprom i det fina vädret! (sol sol sooool)

jo, förresten.. stefan blev stoppad av polisen igen i tisdags.. nu ska vi köpa ny bil tydligen hehehe...

Polis polis...

Ja... jag återkommer till poliserna senare...!
Idag har vi inte gjort så mycket. Var på en inredningsbutik som heter QL.. dom hade massor med fina grejer. och väldigt mycke på rea också! köpte två vita korgar som jag ska ha i våran bänk i hallen..
Sen har vi ätit lunch/middag på exotic, Jag tänkte vara lite nyttig och tog Biff med ris. Stefan tog en pizza.. det slutade med att jag åt av hans pizza istället :)
Sen var det ett MYCKET givande marykay möte! så otroligt givande och roligt att lyssna på allihopa!!
När jag kom hem skulle jag och Stefan åka ut med arwen till storsand.. en badplats som ligger mellan gammelstad och storheden. När vi har svängt ner på grusvägen ner mot storsand så är det en volvo som kör jättenära oss (sa stefan sedan, inget jag la märke till då) Det visar sig vara en civil polisbil.. dom slår på dom där blåljusen dom har i grillen och tutar åt oss. S stannar bilen och säger "fan jag har inget bälte på mig" Han kliver ur bilen och hälsar på polisen som klivit ur polisbilen.. Dom frågar lite om vad vi gör där och vems bilen är.. S förklarar att vi ska rasta hunden osv.. Dom börjar fråga S om han finns med i deras register och nä säger han, det gör han inte.. Sen frågar dom vem han har köpt bilen av, dom känner igen den. S säger att det är av en arbetskompis och säger kompisens namn. tydligen har dom haft nån slags span på våran bil?!?!?
Dom tar alkotest på S som såklart är negativt.. kollar inte körkort eller nått utan vi får åka å rasta hunden.

Funderar på varför dom haft span på våran bil?! En sak jag kommer på är att vi är där och rastar hunden väldigt ofta.. speciellt på kvällarna.. och det är ett väldigt populärt ställe för kids i typ 15 år åldern.. dom är där och festar på sommrarna och extra mycket förra veckan kring studenten.. Det kan vara så att det är nån förälder eller liknande som sett våran bil där väldigt mycket, och att dom tror att vi langar sprit eller knark åt ungarna... Ja jag vet inte.. men lite rädd blir man ju när polisen stannar en sådär!

haha

Sen har jag bara tvättat ansiktet och borstat gaddarna. Sängen nästa!

(ursäkta stavfel.. har varken glasögon eller linser på mig + att jag är trött)

RSS 2.0