Torsdag!

Så var det torsdag igen och snart helg!!
Funderar på vad vi ska göra till helgen?? Kakla i köket tror jag nog. Var och köpte kakel idag. Guuuuud så mycke fint kakel det finns!!! Men jag betalar inte nå många pengar på kakel till en lulebolägenhet. Det vi köpte kostade typ 200 kr kvm och vi behöver 1½ kvm. Så det var rätt OK. Kul å ha lite finare än dom där vanliga slitna spruckna fula vita. Dom vi köpte är iofs också vita. Men iaf lite finare.
Blev inte så mycke gjort med kaklet idag. Var och provade jackor (igen) Köpte en på Hägglunds (heter det så?) Mitt emot Åhlens iaf... =)
Ville eg ha en svart men det fanns såklart inte. Så det blev en vit väääldigt opraktiskt, jag vet! Men grymt snyggt! Och den var inte så dyr heller så =) Hade inte tänkt ha den ute i skogen eller på andra ställen vars man blir grisig. Men att sätta en vit jacka på mig det är som... Ja jag vet inte vad jag ska likna det vid men nå vidare smart är det då inte.




Lite svårt att se hur den ser ut när allt är vitt kanske =)


Sen var vi och åt lunch på waldorf. Helt sjukt mycke folk!!! Men gott var det!


Nu tänkte jag ge välling åt Holger för första gången!! Hoppas han gillar det =)

Hemmaaaa!

Nu är vi hemma igen! Vi kom igår vid 21 tiden!

Åkte från jukkas vid 17 tiden och Holger sov hela vägen!

Idag har jag och Holger varit på stan. Vinterjacka åt mig + nya skor (typ stövlar eller liknande) var planen. Kom hem med tröja + halsduk åt mig och byxor och 2 pyjamasar åt Holger.
Var även in på handarbetsaffären å köpte garn + stickor!! Ska sticka 2 mössor och ett par sockar! Mössor har jag ju stickat förut. Typ 15 stycken eller nått, men sockar blir det första gången jag testar =)
Glömde såklart att hämta ut blöjorna från buzzador när vi var på stan. Så vi fick åka in igen när vi släpte av Stefan på jobbet. Då tog vi en vända förbi på storheden också. Var in på intersport där också men dom hade inte en sån jacka som jag vill ha. Ska kolla upp vad den heter så kan dom beställa hem en sån sa hon!
Så det ska jag göra nu. Håller på å natta Holger samtidigt. Han är så trött så trött men vill inte sova!!

Ja.. Ska beställa ett par skor från ellos också. Hittade ett par jättefina där.. Men dom fanns inte i min stl SÅKLART. Men hittade ett annat par som får duga. som var 1000 kr billigare dessutom. =)

Nä. Nu skriker min unge.

Underbara unge!

Igår blev Hoggis 6 månader!! Värsta storkillen!!

Ska försöka göra en lista på hur stor han är och vad han kan osv...

-Han är 65,5 cm lång och väger 7195 gram (6 månaders kollen för 2 veckor sedan)
-Han använder st 62 och 68 på kläder. Det är ju så olika hur stora dom är från märke till märke.
-Han använder liberos blöjor st 3 (men nu kom vi ju med i nån kampanj med papersblöjor på buzzador.. så får väl testa dom då)
-Han älskar att hoppa i famnen!
-Han springer omkring i gåstolen som en liten galning, helt klart en favorit! Han tar sig tom upp på ryamattan vi har i vardagsrummet!
-Han kan sitta själv en kort stund.
-Han tar sig upp i krypställning, gungar en gång och sen är han på mage igen, men han försöker iaf! =) Ålar gör han, bakåt.. Snart tar han sig nog frammåt också...
-Han är glad mest hela tiden.
-Han äter gröt till frukost och mat till lunch.. Snart ska han börja få mat till middag också. Annar äter han ersättning några ggr per dag. Och ammas om han vill äta på natten.
-Somnar vid 20.00-21.00 tiden på kvällen, vaknar ibland 1-2 ggr per natt för lite gos och ev mat. Sen är det uppstigning mellan 06 och 09.. oftast kring 7 tiden.
-Inga tänder han han fått ännu.

Ja.. Vad mer ska man skriva? Han är helt underbar och när han inte är vid mig så saknar jag honom! Han är det bästa som har hänt mig (oss) och jag funderar på vad man gjorde innan han fanns?? Man sov mer. Men sen? Vad gjorde man på dagarna? (Jaja man jobbade, men annars?)

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Ska nog börja med att väcka min sambo och sen tror jag att vi ska ta oss ut i skogen. Kanske åker vi ut till sautos där Ida, Erik och Albin är. Tror att min gubbe ville på systemet först så vi får väl åka in till Kiruna först och fixa det. Och dom hade visst missat att ge nån medicin åt min farmor som hon ska ha... Så vi får väl åka på apoteket och hämta den åt henne....

Ha en trevlig dag!


Goda råd.

Jag och Holger tod en uppfriskande morgonpromenad till min farmor vid 9 tiden i morse.
Efter ett tag kom min lillebror dit och han hade med sig morotskakan som jag bakade igår. Fammo och Kristiffer drack kaffe och jag drack cola. Holger fick smaska på ett smörgås rån och till det fick han vatten.
"Hojja han kommer att få det där i halsen och kvävas" säger fammo och syftar på rånet Här kommer det första goda rådet jag fick idag Ge honom lite coca cola istället. Hmmm... Nä jag tror inte det svarade jag..

Gott råd nr 2....
Holger ligger på en filt på golvet och "biter" på sin tutte. Farmor säger att det nog gör ont för att tänderna är påväg ut.
Ta lite vin på fingret och gnid in i tandköttet, det är smärtstillande.

Skulle ni lämna eran bebis till min farmor? Socker/koffeinhög och full skulle dom nog bli ;)

Men hon är ändå väldans go. Hon lagade lunch åt mig. Köttfärssås och makaroner. Gott!

Lillis somnade i vagnen när vi promenerade hem i regnet. Tur jag hade med mig regnskyddet till vagnen!
Så nu sover han i vagnen ute på bron.


Framme!

Nu är vi i Jukkas!

Tågresan gick bra. Lite kinkig blev han men det får man väl räkna med, man kan ju faktiskt inte vara glad hela tiden =)
Den första tiden (dvs 1½ timma) stod han och hoppade i mitt knä, lite lätt jobbigt för mina armar + rygg.

Vi blev såklart lite försenade. Denna gång var det en ren som hade bestämt sig för att bli påkörd av ett tåg framför oss. Så loket gick paj på nå sätt. 20 minuter fick vi stå mitt ute i skogen vid kaitum typ..
Mamma och pappa mötte upp och tog emot mig och Holger på stationen. Vi packade in grejerna i bilen och åkte till jukkas. Väl hemma så gullade dom lite med Holger och sen var det natti natt.

Idag har vi klivit upp vid 9 tiden. Låg ganska länge i sängen och busade :)
Promenerade förbi Ida och Erik och sen gick vi och hälsade på min farmor.
Sen har vi bara varit här hemma hos mamma och pappa. Mamma lagar mat (älgskav och potatis) pappa är ute i skogen och jagar älg... Lillebror sitter å kollar TV och käkar karra och jag har just bakat en morotskaka. Den är mest åt lillebror (jag behöver verkligen inte äta mer slisk) Men ska nog mumsa på en bit till Idol lite senare i kväll.
Lilleman ligger ute i vagnen och sover... Eller nä, nu vaknade han =) Sen ska han få lite gröt och sen är det natti natt för honom =)

NU ska jag busa med min son.

ps. Vi saknar pappa Stefan ds.

jadå.

Nu är valet över och det blev det blåa blocket som vann. Inte helt oväntat! Dock så har dom ju inte 50% eller mer så Sverigedemokraterna blir väl som nån slags vågmästare.

Jag gillar inte att blogga om politik. Folk får rösta som dom vill. Det är ju ändå en demokrati vi lever i.
Ska försöka skriva nån rad utan att trampa nån på tårta.

SD är inte ett bra parti (enligt mig) MEN någon måste våga ta tag i invandringspolitiken!! För så som det är nu funkar ju BEVISLIGEN inte. Dom som kommer hit måste få ett drägligt liv här. Inte bli någon slags andra klassens (eller 3:e klassens eller 4:e osv...) medborgare. Och Sverige är ändå ett väldigt litet land. Vi kan inte ta emot alla.
Så om något annat parti lyfter frågan och tar tag i verkligheten så kanske inte SD får lika många röster nästa val.
Men nu är dom i riksdagen och det är väl bara att acceptera det och jobba utifrån dom förutsättningar som finns.
Så nu blir det inte mer politiksnack från min sida.

Idag ska jag och Holger åka till Kiruna. Med tåg. Känner mig ganska modig som åker tåg själv med en liten småsnorig kille. Och tänk alla grejer som ska med.... Stefan kommer på fredag och kanske att han får ta med sig gåstolen då?! Kanske lite väl å börja släpa med den på tåget...


Nä. Nu måste jag börja packa. Tåget går vid 16.30 tiden.

Bla bla bla

Så var det söndag igen. Stefan jobbar 12 timmars idag. Inte så väldans skoj.. Han har börjat kl 12 och slutar kl 00 i kväll/natt. Men sen är han ledig i en vecka, eller ja, han skulle ha vart ledig men har av nån anledning tackat JA till att jobba natt torsdag och fredag. Då ska han väl istället vara ledig måndag och tisdag... Planen var ju att vi skulle ha åkt till Kiruna på tisdag men det går ju inte nu.. Så istället får vi åka dit på fredag morgon när S slutat jobba..
I morgon var det tänkt att Stefans arbetskompis Per ska komma hit och fota Holger. MEN Holger har fått massa utslag i ansiktet och på magen.. Måste kolla bättre sen när han har vaknat upp från sin vila... Om inte utslagen försvinner tills i morgon får vi nog ta och fota någon annan dag... Funderar på om utslagen kan ha nått med hans feber att göra?? Eller nu är febern (tack och lov) borta.. Ska googla det =)

Ja.. idag har vi varit och röstat. Promenerade dit med Holger i vagnen. Nu måste vi ta bort liggkorgen och göra i ordning sittdelen. Han försöker typ klättra ut! Galenunge!! Är ganska förvånad ändå att han har accepterat att ligga ner ända tills nu, han är ju ändå snart 6 månader!

Har bakat ett gäng kladdkakemuffins. Jag är helt galen i dom.. Ska försöka att inte äta upp alla innan Steffi slutar =)=)

Lördag

Vilket väder det är ute.. Regn och rusk.. usch usch! Jag och Holger har varit inne hela dagen, fast det skulle vara uppfriskande att komma ut lite!
Lilla H hade 39.7 graders feber i morse. Inte alls nån pigg kille. En alvedon i rumpan och efter 1½ timme var tempen nere på 38.6 (intressant va?) Och min lilla kille var en mycket piggare och gladare liten bebis.
Nu har han fått en till alvdon och ligger i sin säng och sover. Hoppas tempen är ännu lite lägre när han vaknar. Vill att min lilla älskling ska få bli frisk nu. För vi är riktigt less på att ha sjukstuga här hemma!!

Stefan har jobbat 06.00-13.30. Nu är han och handlar. Tror det blir tacos till middag idag. Han skulle även på systembolaget en sväng. Och jag beställde en hel cider =) Nu är det ju så gott som färdigammat här i huset så nu tänkte jag ta upp min alkhol-karriär.. Eller så inte men en cider/öl/vin nån gång då och då kan ju vara gott =)

Äh.. vet inte om jag hade så mycket mer att komma med!

Äta äta äta äta...

... Äta äta äta äta äta äta äta....

Det känns som att jag bara ÄTER hela TIDEN!

Holger är fortfarande sjuk. 39.3 visade febertermometern i morse. Han är väldans grinig och gnällig när han är vaken. Jag börjar få ont i ryggen för han vill bara vara i famnen heeeeela tiden. Men han är ju väldans gosig också =)
Igår kväll somnade han mot mitt bröst. Det har han inte gjort på väldigt länge. Inte sen han var en alldelens färsk liten bebis =)

Vad ska vi göra idag då? Hmmm.. vet inte. Bara vara hemma hemma.. Kanske äter nått riktigt nyttigt idag också. =)

Nu ska jag kolla om jag hittar nån vinterjacka åt mig.

Är jag galen?

Som uppdaterar bloggen TVÅ gånger på 1 timme?!?! =)

Jag är iaf SJUUUUKT sugen på karra. Vad som helst, sött och sliskigt, GEEEE MIG!

I förrgår bakade jag kladdkakemuffins, men dom är sluuut (Och Stefan fick säkert smaka en)

Vill nog inte veta vad jag väger nu. Under semestern gick jag upp 5 kg. Skämmigt. Inte för att man ska fokusera så mycke på vågen, men jag vet att det är 5 kg KARRA och chips osv osv...

Har iaf börjat promenera mycket. Och när vi kommer hem från Kiruna (åker dit nästa vecka) ska jag köpa ett gymkort. Tänkte bara köpa ett månadskort först.. För å se om jag trivs på gymmet och om det funkar att jag åker iväg och tränar på kvällarna. Tänkte testa gymmet på porsön först. Sen blir det ev inpuls.. Nautilus är ju det billigaste alternativet (tror jag?) men dom har inte så mycke gruppträning och det är ju det jag vill göra.


Ja, för att bli  lite nyttigare (=) )så ska vi äta på MAX idag. Galet gott. Har längtat efter deras mat lääänge!

Lilla hjärtat

Jag och Holger hade tänkt gå på baby/barn sången här på bergnäset idag. Vi vaknade strax innan 7 men H somnade om efter en flaska mat. (Jag somnade också om men utan flaska ;) )
Sen vaknade vi 09.37!! (sången börjar kl 10) Tog tempen på H och han hade feber igen. Så vi låg kvar i sängen en stund =)

Sen har han varit en grinig, gnällig famnkille heeeela fm.. Vill inte gå ut med honom när han har feber och det blåser så mycket.. Testade söva honom i vagnen inne. Funkade inte. Sen har han fått dricka mycke vatten. Och ätit ganska mycke. BVC tanten (som var totalt värdelös för övrigt.. återkommer till det..) tyckte vi skulle börja med gröt igen.. Slutade ju med det då han blev dålig i magen av det. Han fick gröt igår men ville som inte ha. Han är inte så sugen på puréer heller nu när han är förkyld.. Men jag erbjuder honom det varje dag iaf.... Så, han blev ju såklart dålig i magen IGEN. Så nu skippar vi gröt tills han är fri från förkylningen iaf.

JA.. BVC besöket  gick bra ändå. 7195 gram och 64.5 cm (tror jag måste kolla boken sen) BVC tanten tyckte det var på tok för lite på viktuppgången. MEN det var ju bara 2 veckor sedan vi var där senast.. + att han är förkyld och har ätit sämre + att han ju har börjat röra på sig lite. Men inget av det ska spela någon roll tycke kärringen. När hon var klar kom läkaren (som jag faktiskt gillar) Hon kollade det hon ska kolla och han fick en OK stämpel u rumpan ;) Sen försvann sköterskan...
Läkaren: Skulle hon hämta någonting åt dig?
Jag: Nae jag vet inte?

Satt och småpratade med läkaren en bra stund och då kommer sköterskan tillbaka
Läkaren: Letar du efter någonting?
Sköterskan: Journalen *mummel mummel mummel*
Läkaren: Jaha men den ligger ju här
Sköterskan: Jo men till nästa barn. . . . .
Läkaren: Jaha så du är klar med Holger?
Sköterskan: Mummlar någonting om att ja det är hon

Läkaren säger då någonting i stil med "det är lättare för alla om du avslutar en patient innan du börjar med nästa."

Blir så less!
Jag vill ha våran Eva tillbaka annars byter jag fan vårdcentral! Det enda bra med bergnäsets VC är läkaren och att det ligger nära så vi kan promenera dit. Ja och Eva då, men henne får vi ju nästan aldrig träffa.


Nu ligger våran lillis och sover i våran säng Han fick lite alvedon tidigare och det verkar hjälpa.


Funderade på om jag skulle blogga eller städa i kylskåpet. Det blev att blogga. Nu ska jag kolla lite TV sen KANSKE ta tag i kylskåpet om jag orkar, och om lillis fortfarande sover då =)


Jag saknar dig.

USch vad det är jobbigt att sakna. Varför kan inte alla bara bo liiiiite närmare?
Idag blir min brorsdotter Mika 7 månader. Saknar henne jättemycket (och bror och Anna också såklart. Men mest Mika.) Vi MÅSTE åka ner till Umeå nån helg när Steffi är ledig.
Jag saknar min mamma och min pappa.. Min lillebror och farmor. Jag saknar mina gamla arbetskompisar på ICA (hade lätt kunnat börja jobba där igen bara för att få umgås med dom hela dagarna.) Jag saknar Tessi och hennes underbara Lowa som hinner växa så mycke mellan gångerna vi ses. Jag saknar Ida och hennes Erik.
Efter jul flyttar iaf Nathalie tebax till Luleå (hoppas jag?)
Det är många många fler jag saknar.

Men allra allra allra mest så saknar jag våran Arwen. MIN Arwen. Går inte en dag utan att jag tänker på henne. Inte en natt utan att jag drömmer om henne. Det är så otroligt jobbigt och samtidigt som jag vill ha en "ny" hund en dag så vill jag det inte. Det kommer aldrig att finnas någon hund som kan ta Arwens plats. Det kommer aldrig att finnas någon hund som är lika speciell som Arwen. OCH.. Hundar lever inte "för alltid" dom har ett ganska kort liv och skaffar vi en "ny" hund så kommer ju den också att dö en dag. Ska man orka gå igenom samma sak fler gånger? Det kanske är lättare (absolut inte lätt, men kanske kanske lite lättare) att ta bort en hund som är gammal och fysiskt sjuk. En hund som man ser på att han/hon har ont?

Arwen, matte saknar dig. <3

sladdis..

Holger är en riktig sladdis. Han blir helt toooookig om han ser en sladd som han vill ha men inte får den / kommer åt den. Nu är han i sin gåstol och alldelens nyss var han och "hoppade" vid mina fötter.. Tänkte att han ville komma upp i mammas famn men nej, han ville ha sladden till datorn. Gullunge!

I natt har vi sovit bra! H har vaknat 2 ggr men bara ätit 1 gång. SKÖNT! Ingen feber nu på morgonen. Igår på em hade han 38.6..

Idag ska vi på sexmånaders kontroll på BVC. Ska be läkaren kolla hans öron bara för att se så att det är helt OK där. När vi liks ska träffa en läkare..

Igår hade vi nog ungefär den tråkigaste måndagen på lääänge. Vi var bara inne heeeela dagen! MEn vi hade det ganska så mysigt ändå =)



Måndag igen då..

Holger är fortfarande förkyld. Han har sovit riktigt dåligt i natt men nu på dagen så har han sovit typ 2 timmar. 1 timma i vagnen och 1 timma i min famn. När man är sjuk så får man sova i mammas famn. (han vaknar av att det täpper till i näsan och sover bättre när han får vara mer upprätt i min famn)
Jag har alltså inte fått så mycket gjort idag, inte för att jag tror att  jag skulle ha gjort mer annars. Men ändå =)

Nu röjjer han runt i sin gåstol. Det finns som inget mellanläge på våran bebis. Antingen full fart eller så sover han hahaha... Nä, men nästan. Just nu kan man inte tro att han är sjuk :)

NU vill han inte vara i sin gåstol längre... Bara å plocka upp honom å hitta på nå annat tills Stefan kommer hem (tror han slutar kl 15) Då ska jag soooova nån timma =)

Sjukt...

Holger är sjuk. Eller mest snorig + hosta men det är synd om honom ändå. Tog tempen på honom för en stund sedan, 37,8. Men han är sitt vanliga glada jag nästan hela tiden men lite gnällig ibland. Mitt lilla hjärta..

Idag var vi en sväng till Rutvik och åt middag. Fick även en stavmixer av Maj. Supersnällt!!! Hade ju tänkt köpa en så att vi (jag) kan laga mat åt H...



NU ska Holger i säng. Tröttaste killen i stan!

Bus bus bus!!

I torsdags var vi på öppna förskolan på örnäset. Idag har vi varit på babysång inne i stan! Nästa torsdag ska vi testa babysången här på bergnäset!!

Har en liten man i knät som vill göra allt annat än å sitta still =)

Får blogga senare =)

Här går det undan!

Förra veckan var vi på 5 månaders kontroll på BVC. Nästa vecka ska vi på 6 månaders kontroll på BVC...

I morse var jag ute på det första jogging"passet" på typ 2 år.. (gick mest förståss, men iaf) När jag kom till konsum så var jag lagom mör. hyffsat trött och darrig i benen... Skulle bara springa in och köpa luynch åt Holger.. Och vad händer då? en reporter och en kameragubbe  från tv4 hoppar fram. KUL va?! Dom frågade massa frågor om valet och om jag vet att bergnäset är ett "högernäste" Och om jag vet vad det beror på.. bla bla bla... SKÄMMIGT. Hoppas det inte kommer med på tv....

Ja.. Gick iaf in på konsum och köpte en burk potatis/majspure. Och äppel/banan. Kollade på 6 månaders burkarna och täntke att näääää han är ju så liiiiten... (eller inte kanske) Jag kan inte förstå att min lilla bebis snart är 6 månader!!! Vart tog tiden vägen??!

På väg ut från konsum stod det två gubbar och pratade och funderade på vad tv4 gjorde där utanför. "det har nog med valet att göra" sa den ena. "jo, jag vill rösta på Adolf Hitler... Men han är ju död" Sa den andra... Hade väldigt gärna velat höra vad mer dom sa... hahaha


Nu vill Holger också vara med och skriva

m-.kbh gftunnnnnnnnnjnuesffdbkhnu  bhcjiu k öklm vfrtftg



Ja... =)

Natt svart.

Idag var vi (jag och Holger) och åt lunch med Sandra och hennes två mycket söta bonusbarn (som jag skrev tidigare att vi skulle göra)
Vi var på mat och prat och jag åt en extra red hot focaccia (hur stavas det?) den var hottttt! Just innan vi skulle gå kom det ett gäng alkisar och satte sig i bordet brevi oss. Det stank sprit blandat med gammal fylla över hela stället. Och det verkade inte som att dom skulle beställa nått! fel av personalen och kanske be dom gå? Eller ta en dusch kanske.

Nu har Stefan gått till jobbet och Holger sover. Jag ska också gå och lägga mig typ NU.

God natt!


Det vill jag nu.

Jag vill till fjällen. Just nu är det som vackrast där uppe! Alla färger i (förhoppningsvis) solens sken. Nästa år SKA vi och fjällvandra. Lär väl kanske inte bli en så värst lång vandring då vi planerar på att (såklart) ta med oss Holger. Men bara komma ut, prova tältet jag fick i födelsedagspresent för två år sedan (har bara slagit upp det en gång, på gräsmattan utanför mamma och pappa *skämmes på mig*)


Idag ska jag och äta lunch med min fd arbetskompis Sandra. Det ser jag fram emot väldigt mycket!!
Saknar alla mina gamla arbetskompisar.. Tycker dom kan flytta hit allihopa! =)

Lillis sover i vagnen.. Vi har varit på en morgonpromenad och han somnade som vanlig. Mitt lilla hjärta.

I natt har han försökt krypa i sängen. Eller han har dragit upp benen under magen och sen ställt sig på fötterna. Sen har han ramlat omkull. Och så upp igen.. Så höll han på ett tag vid 02 tiden... knasunge!


Nä. NU ska jag duscha.

Helgen!

På lördsag for vi till IKEA. Lite spontant sådär! Köpte inte så mycke. Nån lampa och ramar typ.
Sen på kvällen åkte vi till Nicke och Elin och åt tårta (Elin fyllde år) Sen hem å se film (snabba cash som vi inte orkade se på fredag)
På söndag klev jag och Holger upp vid 7 tiden. Gick på en lång morgonpromenad.
Väl hemma så kokade jag lingonsylt. Sen putsade jag fönstret i köket och bytte gardiner. Hade tänkt baka bullar hela veckan så när jag var klar med fönstret så bakade jag bullar. Stefans kompis med familj kom förbi på kaffe och bulla.
På em åt vi kyckling och strax innan 22 gick Stefan till jobbet och jag gick och la mig. trött.

Idag har jag promenerat och tvättat kläder. Snart blir det middag!

Tävling

Jag och Holger är med och tävlar om en åkpåse från elodie details   hos Evelina  Klicka här för att komma direkt till tävlingen!



Fredag!

Äntligen helg! Fast Stefan jobbar em och slutar först 22.15 :/
Men mest troligt så kan han sluta redan vid 20.30 HOPPAS. Vi ska äta en seeeen middag när han slutar.. Då blir det MAX mat framför TVn. Vi ska se snabba cash som jag hyrde idag när jag var och handlade. De flesta säger att den är superdålig. Men jag gillar svenska filmer och Joel Kinnaman är ju en grym skådis (tycker jag iaf)
Idag hade vi tänkt gå på babysången Jag och Holger. Men jag sooooov till kl 10. Sången börjar 10.30.. Så jag tänkte att vi kanske kan gå nästa vecka.
Brukar sjunga den där "huvud, axlar, knä och tå" åt Holger och göra rörelserna samtidigt, det tycker han är kul =)
Nått annat som han tycker är kul är gåstolen. Han faromkring överallt och drar i allt han kommer åt! Spegeln i hallen tycker han om. Han brukar skratta åt busbebisen som "bor" i spegeln ;)
Nu sover iaf lilleman. Vi var ute på en härlig promenad och han somnade i vagnen. Dock vaknade han igen typ 5 minuter efter att vi kommit hem men jag lyckades få honom att somna om igen i sängen.

Idag har han ätit ½ burk morots och palsternacka pure. Det gillade han! (en halv liten burk alltå) Sen lite blåbärspure till efterrätt.. Funderar på om man skulle testa göra pure själv. Det kan väl inte vara så svårt?? Kanske måste köpa en stavmixer först... Tror vi ska köpa en sån i helg och testa göra lite Hogge mat :)

Skoj!

Holger vaknade 04.30 i natt. och tyckte att det var morgon! Försökte få honom att somna om på alla sätt och vis... Vid 7 tiden gick vi ut på en promenad.. Han somnade väl vid 07.30 kanske.... Sen gick vi hem och jag sov lite till!! kl 9 vaknade lillhjärtat igen..

Sen har jag och H varit på mammafika inne i stad. Trevligt!

Nu sover han igen (skööönt) och jag tror att jag ska ta en 5a här på soffan..

Är SJUKT sugen på cola och negerbollar........
Tror jag måste "baka" det... Vill eg baka bullar men orkar inte börja med det nu..


Idag blir det nog kyckling till middag.

RSS 2.0