Baka baka liten kaka....

Tänkte faktiskt baka idag! Vaknade (som vanligt) När Stefan gick till jobbet.. Låg kvar i sängen och gosade med arwen och läste NSD till kl 7.. På med kläder och in i köket.... Blir nog inte mycke baka idag! Vi (Eller ja, Stefan) håller på å lägga nytt golv i köket... så spisen står inte vars den borde stå.... ska se om det går att lösa...

Igår fixade jag till på toaletten (Sen vi flyttade in för TVÅ månader sedan) Har vi haft det mesta i en flyttkartong där inne (hår grejs och parfymer å sånt) Blir lika irriterad varje gång man inte hittar det man söker =) Så igår em va vi på ÖB och köpte en sån där ful 3 vånings rullvagn... Men iaf finare än med en kartong! Vi ska ju skaffa en tvättmaskin.. så vet inte riktigt hur vi ska ha det där inne... ¨Nå men det får duga för tillfället =)
Idag tänkte jag fixa till i hallen!

Funderar på vad jag ska bli när jag blir stor.. Vill ju sååå gärna bli polis.. Men då måste jag operera ögonen.. Och det är inte säkert att det hjälper.. Dom vet väl inte riktigt hur dom ska göra med mitt födelsemärke som jag har i ögat... Kanske inte så värt å börja härja med ögonen och det kanske blir värre?! Sen hade jag nog blivit en ganska dålig polis.. Arg och irriterad på allt och alla! Nog ingen ide å sätta en pistol i mina händer och släppa lös mig på hertzön när jag är på dåligt humör! : )
Sen har jag funderat på att bli lärare.. (bra arbetstider + ledigt sommar, jul och påsk) Men nää... Mitt tålamod skulle nog ta slut efter... två dagar, MAX. Jag ska nog inte jobba med människor.. Sätt mig på ett kontor med en bunt papper =) SÅ, jag tror att jag ska plugga ekonomi... MINUS på den planen är att "prognoserna" säger att det inte kommer att finnas jobb åt alla ekonomer om 5 år (det är väl då jag lär vara klar....)

Nå.. Den som lever får se!

Nu ska jag klura på det där med spisen.. sen en dusch, inte lukta usch..

Trött trött trött

Igår var jag och vaccinerade mig mot svininfluensan. Känner inte av nå biverkningar ännu... kanske kommer sen... Haft lite ont i armen bara!
Idag har jag och Emma varit å strosat lite.. kul! Tittade på jättesöta minisköldpaddor på Djurmagazinet.. Blev nästan kär i dom! När jag berättade om dom för Stefan blev han också lite sugen... Kanske slutar med att vi har såna här hemma!! Undra vad Arwen skulle tycka om dom....? Hon har förresten varit jätte kramis nu senaste tiden.. Ligger nästan i knät när man sitter i soffan!
I morse klev jag upp när Stefan gick till jobbet (som vanligt) Tog med mig Arwen och vi åkte till sinksundet och satte på värme i stugan.. Mamma och pappa kommer idag! (eller dom har kommit för ungefär 30 minuter sedan)
Nu ska jag röjja lite här hemma.. Sen väcka S och åka förbi sinken.

LÄNGTAR TILL I MORGON!

Uppe före tuppen!

Kan inte sova.. vaknade när Stefan gick till jobbet.. Och ingen av oss har sovit så mycke i natt heller.. lill pigan har gnällt, bäddat, trampat runt... hela natten! Hon letar sin bebis (som stefan gömde igår) Sen har hon tagit lite andra grejer som bebisar i natt.. hoff. tror jag ska ringa veterinären. Dom i kiruna tyckte inte de va värt att göra nått.Men kanske dom i g-stad gör det. Det ska ju gå att medecinera bort skendräktighet. Å min lilla vovvsing har varit det efter varje löp.... lilla gumman...
Nu ska jag äta ett äpple. sen ska nog jag å arwis ta en tripp å kolla till stugan.. På torsdag kommer mamma och pappa!!

=)

Sötaste vovven i världen.

Ja, det är min arwen det! Igår natt tuggade hon på min väska + skosnören.. Det brukar hon inte göra om inte... Just det. damen är skendräktig IGEN!
Nu har hon en jättestor krokodil (typ 1,30 m lång) som sin bebis som hon håller på att bädda med hela tiden!
Vi har knappt fått sova i natt.. Ikväll ska vi plocka bort allt som hon kan ta som bebisar.. (sockar, kuddar, skor, leksaker... ja allt möjligt)
Igår va jag på IKEA med Emma. Kul kul! ska dit igen om nån vecka typ! Handlade inte så mycke. Bara små grejs typ =)
När jag kom hem hade Stefan tapetserat klart i köket! så fint =) Ska åka och köpa lister när han slutar jobbet.
Nu ska jag göra mig klar, ska å kolla på lampor med Emma... Hittade ingen jag vill ha på IKEA..

Jaaaaa!

Jag är trött trött trött!
Men kan ändå inte sova! Ont i hela kroppen:/
Idag ska vi tvätta kläder kl 12. Sen ska vi nog bara fredagsmysa :)
En negaiv grej med att bo här.... tvättstugan!! finns bara EN! å det är 71 lägenheter som ska tvätta där!! man får alltså tvätta typ 1 gång i månaden... funkar icket! Så vi ska väl köpa en tvättmaskin typ snart..
Nu skulle jag eg behöva sortera lite tvätt... Allkt är bara slängt in i "lillrummet" eller arwens rum. som vi också kallar det.. det är bara hon som är där inne... Min lilla gumma =)
Ska väcka Stefan om 20 minuter.. stackarn har jobbat natt! Men nu är han ledig till på måndag! :)

Nä. tvätten kallar!

Jukkas..

Igår åkte jag upp till jukkas med tessis "mamma" kerstin.. kom väl hem till mamma och pappa vid 23.30 tiden... helt släkt i huset och dörren var (som vanligt) olåst! Jag gick in... drack lite vatten. gick på toa å sen skule jag gå å lägga mig... Då hör jag att nån (pappa) står i hallen...  "jahaaa är det du.." (dom visste inte att jag skulle komma) Då hade dom gått och lagt sig 5 minuter tidigare (alltå inte somnat ännu) och dom reagerade inte på att det var nån i huset förrän jag spolade på toaletten!! Förstå vilket läga för inbrottstjuvar som kommer på natten!! (eftersom att dom inte märker att det är folk i huset när dom är vakna.. så gör dom nog inte det när dom sover heller.....:) )
Ja. iallafall.. vaknade vid 7 tiden.. kl 8 tog jag Mira (som bara låg på soffan å visade magen när jag kom igår, vilken vakthund!) Och promenerade till farmor.. Nu är jag hos mamma och pappa igen..Ska ta en promenix till konsum och sen baka morotskaka (igen, bakade en i helgen:) ) Lilleror har tjatat att jag ska baka det i flera år... kan väl vara lite snäll idag =)
Ikväll ska jag å hälsa på Tessi och Lowa =)



Hemma igen!

I söndags vid 23.50 tiden kom vi hem till luleå igen! Jag sov typ från gällivare till luleå! :)
Idag är det tvättning som står på schemat. samt lite städning! Fick kliva upp strax efter 4 i natt... Arwen har blivit dålig i magen och bajsat ner vardagsrummet... Bara att kliva upp och städa! Sen sova nån timma till och kliva upp för att börja tvätta kl 7.. Nästan slut på tvättmedel så får åka på willys när dom öppnar kl 8! Sen har jag tvättat å tvättat och snart finns det inge mer att tvätta =)
Funderar på vad vi ska äta till middag idag... Orkade inte planera det i morse när jag va på willys :)

Nä... mot tvättstugan!

Borta bra men hemma bäst.

Nu är vi i jukkas! Stefan är ute och jagar älg med pappa och jag sitter här ock slöar! Vi har varit ute och promenerat i det superfina vädret tidigare:)
I morse när jag vaknade (kl 05.30) var det alldelens vitt ute! inte snö men frost.. mysigt! Tror mamma och pappa har börjat bli gamla när dom kliver upp den tiden på en lördag!!! Igår var dom ute och la nät så i morse strax innan kl 7 åkte dom för att ta upp näten.. massa fiskar!
Va å hälsade på Tessi igår kväll (lowa var inte hemma :// )
Jag saknar Kiruna. Eller jag saknar mamma och pappa... Lillebror och farmor! nåväl. ska inte dröja så länge tills vi åker upp nästa gång! Och julen ska vi nog vara här tror jag... å då ska vi äta älgfilé *MUMS* (inte på julafton såklart)
Fammo är så söt.. hon har bakat äppelkaka, bröd och gjort köttbullar åt oss som vi ska ta med hem! :)
Å så ska vi ta me oss älgkött!
När stefan kommer från skogen ska vi åka till kyrkogården en sväng... såååå mysigt å vandra omkring på kyrkogården i poikki =)=)

RSS 2.0