Jobb jobb..

Både jag och Stefan jobbar em denna vecka, Holger är i Luleå med mommo och moffa. Har pratat med honom varje dag i telefonen. Idag ringde jag från jobbet och skulle säga godnatt. Och jag började gråta! Inte klokt vad jag saknar mitt lilla busfrö! Nu är det bara 3 nätter kvar, sen får jag pussa och krama på mitt lilla hjärta!!


God morgon!

Eller här i huset var det morgon kl 4!! Stefan åkte till jobbet och Holger vaknade :/ å inte ville han somna om! Vi la oss iaf i soffan och jag somnade men vaknade ganska fort av att Holger hämtade alla sina bilar till soffan.. Jag är ledig hela helgen och nästa vecka jobbar jag em. Skönt å slippa kliva upp kl 4!! Holger har sommarledigt från dagis nu i 4 veckor. Skönt att han får lite ledigt trots att varken jag eller Stefan har någon semester! Vecka 30 åker Holger med sin mormor och morfar till stugan då både jag och Stefan jobbar eftermiddag. Kommer att sakna honom jättemycket! Men hade tänkt försöka jobba så mycket som möjligt den veckan.

Nu ska vi gå ut och leka!


Tralala!

Bara två dagar kvar att kliva upp 03.50. Härligt! Försöker intala mig själv att det är MYSIGT att vakna och åka till jobbet när typ alla andra sover. Det är inte mysigt, det är skitjobbigt!

Var in på ÖB idag och handlade lite nödvändigheter. Och snus åt Stefan. Killen i kassa frågar efter leg. Glatt ger jag honom mitt körkort.. "du är välkommen tillbaka om 1 1/2 vecka" sa killen "det är ju 18 års åldersgräns på tobak" han läste "940715-xxxx" haha, det gjorde min dag! :)

Har precis målat naglarna och nu blir det sängen. Godnatt!


RSS 2.0