Ny vecka!

Så var det måndag igen! Stefan jobbar eftermiddag.. Första gången har jobbar em sedan i höstas!! Han var hem vid 17 tiden och åt middag med mig. Rester från igår, pizza!

Jag och Holger har varit på storheden en sväng. köpte 2 kökshanddukar på hemtex.
Nu sprattlar han i babysittern. Snart är det sova dax för lilleman!

Jag ska kolla lite tv och sen är det sängdax för mig också!

 


Mammas dag!

Idag är det första gången jag får fira morsdag! =)

Mina killar åkte iväg någonstans. Hoppas dom kommer hem med antingen en tårta eller grejer för att baka en tårta :)

Ska ringa till min egen mamma och säga grattis. Morsdagspresenten kommer att stå i stugan när dom kommer på onsdag!

Igår var vi i Rutvik och grillade och hade det trevligt. När vi åkte hem körde vi genom stan och kollade på lite coola bilar. Vaqr visst bilutställning på biltemaparkeringen igår.. Och sen "raggade" dom runt på stan.

Vi åkte hem och kröp ner i sängen vid 21 tiden. Så skönt =)

Holger har käkat vid 6 tiden och sen vaknade vi och klev upp vid 9.

Jag och Arwen har tagit en promenad och nu sitter jag vid köksbordet med datorn och arwen ligger under köksbordet.

Fuinderar på att kasta någonting hårt på ungarna som kör omkring med en vespa på gården och lever om.

Ha en bra dag allihopa och ett STORT grattis till alla mammor :)

Lördag då...

Så var det lördag igen! Hela familjen klev upp strax efter 7 efter att Holger spytt ner hela Stefan och halva sängen. Det är så mysigt att ha barn =)
Jag har börjat städa lite men fastnade framför datorn.... Nu sover lilleman i sin säng och min sambo vilar på soffan!
Hade tänkt åka på IKEA idag å köpa en bänkskiva hit till köket (nu har vi två olika pga ett missöde med bänkskivan vi köpte senast... TUR dom är billiga på IKEA)

Kanske man skulle baka någonting idag? Men vad? Bullar kanske? Någon har ju ätit upp alla bullar jag bakade för 2 veckor sedan....

Nä. Tror jag ska bädda rent i sängen och soooooova en stund! =)


Vadå?

Förstod knappt själv vad jag hade skrivit när jag kollade =) Massa text hade ju försvunnit =)
Det skulle ha stått att jag å emma ska på bio men att jag är nervös över att vara borta fråg Holger =)

Men det hade gått jättebra... Men han hade en vit/lila body på sig när jag kom hem!!!! Dom hade varit i Rutvik och H hade bajsat ner sig. Från topp till tå tydligen!! Så kläderna hade åkt in i tvättmaskinen och Han fick låna en av Linneas gamla bodysar.. Ska byta sen när han vaknar (inte för att denär lila, utan för att den är alldelens för stor...)

Bion var bra!! Men jag saknade dom här hemma!!

Nu sitter jag här och äter godis. Holger sover och Stefan är ute med hunden!

Kände mig lite som en outsider på bion.. typ ALLA var dressade från topp till tå! Själv satt jag där med tennisdojjor, jeans och en tunika.. MEN. Alla kläder var rena och luktade inte bebiskräks!!! (alltid något, eller?)

Näe. Ska lägga mig i sängen å läsa lite!

Kanske Hogge sover lika bra som förra natten!! =) *hoppas*

Freeeeedag!

Äntligen! =)

Ikväll ska jag å emma (över att lämna Holger alltså) MEN det kommer att gå så bra så.

Om någon hade tvingat upp mig ur sängen mitt i natten varenda natt i flera månader.. Då hade jah nog blivit galen! någon annan än Holger då förståss.. I natt har han dock inte vaknat en endaste gång! Vi vaknade först kl 06.15 hela familjen!! (Stefan försov sig lite..) Sen somnade jag och Hogge om och vaknade vid 8 tiden.
Men nu är jag så trööööött! Var iofs uppe rätt sent igår. Till kl 23.30 typ!
Först var vi och promenerade upp och ner för slalombacken på ormberget några gånger (det var riktigt jobbigt...) Sen var vi till Rutvik och hälsade på!

Nä, om man skulle ta sig en 5a nu när lillgossen sover. Sen ska vi åka å helghandla lite.

Onsdag

Och snart är det helg igen, UNDERBART!

Min lilla prins ligger och sover. Han ville inte somna om efter 6 maten!! Men vi låg i sängen till kl 7 då vi klev upp och bytte blöja. Sen har vi myst på i sängen, läst NSD och pratat om livet =) Han är så underbart söt våran Holger!
När Stefan ringde satte jag på högtalar telefonen.. Oj vad fundersam han såg ut när han hörde pappa men han såg honom inte. Våran gounge!

Jag sitter här feamför datorn med en kopp te. Kanske skulle passa på å vila en stund nu när han sover??

När han vaknar hade jag tänkt att vi ska antingen åka in till stan eller till storheden å köpte lite kläder åt honom.. Snart får vi packa ner alla kläder i st 52! Kanske skulle passa på å kolla om man hittar någonting åt sig själv också.. Det var som ett tag sedan jag köpte kläder åt mig! (okej men mammakläderna räknas inte)
Köpte ett par jeans förra sommaren Och nu är dom nästan för stora!!! Har gått ner alla gravidkilon och 3 till.. nu ska 5kg till bort så väger jag samma som jag vägde när jag å Stefan träffades! =) Sen är det "bara" att få bort all "deg" Fast det kanske inte är så konstigt att magen är lite degig med tanke på att det låg en liten bebis där inne för 9 veckor sedan =) Hogge blir 9 veckor idag... Tänk, det är 9 veckor sedan jag hade sådär förbannat jävla ont och promenerade omkring på det där jäklans sjukhuset!!!

Nä. Nu ska jag passa på å vila lite.

Regn regn regn...

Det bara regnar och regnar... Men bättre det än snö som dom har i Kiruna.... Fast jag skulle gärna vara i Kiruna nu. Kanske åker dit en sväng nästa vecka! Hade vart trevligt å träffa massa vänner å sånt som jag inte sett på länge!!

Holger sover.. Han har varit jätte mammig hela dagen.. Funderar på om han kanske har feber... ska ta tempen på honom sen när han vaknar.... Han somnade i våran säng igår vid 21 tiden. Sen lyfte vi över honom till hans egen säng när vi gick å la oss... Sen vaknade han kl 4 ungefär å käkade.. Somnade  sen i egen säng utan promblem! Sen vaknade han vid 06.30 och sedan dess har ingenting varit bra.. Bara att vara i mammas famn. Direkt jag har lagt honom i soffan, sängen eller babysittern har han blivit ledsen... Men nu sover han som sagt.. I egen säng!

Tror att Arwen ska till å löpa snart... Hon vill bara ut ut ut hela tiden!! Och hon gör ingenting ute.. bara nosar!

Har kommit på en jättebra morsdagspresent åt min kära mamma!! Ska åka å köpa de idag eller i morgon kanske. Sen fyller pappa år 6/6.. 55 hela år! Tror att jag vet vad han ska få också! =)

blir lite avis på Tessi å Lowa som ska åka till cypern 7/6!! Men nästa sommar ska nog vi också åka utomlands!

Igår hyrde vi en film.. "avatar" har inte sett den ännu.. Och igår när vi ätit middag var vi båda så tröööööötta så vi orkade inte se den... Men i kväll blir det hampis till middag framför TVn =) Jag älskar MAX mat =) Fast det blir inte att vi äter det SÅ ofta faktiskt! Nu till sommaren lär det väl bli att man slinker in dit och tar en sån där lyxshake jordgubb *mums*

På torsdag eller fredag ska jag å Emma på bio.. sex and the city 2!! Blir första gången jag lämnar gossen och Stefan ensam hemma längre än att gå ut med hunden eller en snabbis till konsum!
Lite läskigt känns det. Inte för att jag inte tror att Holger inte klarar sig utan mig. Men hur ska jag klara mig utan honom? men men det är bara nyttigt för oss allihopa! För mig å våga släppa taget lite. För Stefan att ta hela ansvaret i några timmar och för Holger att bara få vara med sin pappa =)

Nä nu ska jag ta en dusch.

Bus!

Idag när jag bytte blöja på H så var han på riktigt bushumör! Han sprattlade och skrattade som en tok. Det är så mysigt när han skrattar! Det absolut bästa som finns faktiskt!
I helg har vi inte gjort så mycket. Lillgossen har varit (och är fortfarande) lite snorig så vi har mest varit inne å chillat.  Lillebror och kusin dedi har varit här. Eller dom bodde stugan i sinksundet. Lillebror han köpt en ny bil. Faktiskt riktigt fin!

På söndag är det morsdag tänk va mysigt! Då ska vi nog kanske äta lite tårta?? Hoppas min sambo förstår att jag vill ha tårta då! =)

Försöker komma på vad vi ska göra med det här köket.. Det ser som så.. Platt ut.... Jag riktigt hatar såna här "60 tals kök" ni vet bara som en enda korridor.. Jag trivs bra här på bergnäset och i lägenheten. Men det måste vara en man som har varit arkitekt alltså... Helt OMÖJLIGT att möblera i sovrummet. Och alla fönster är helt konstigt "planerade".. Hade dom inte kunnat sätta fönstrerna lite mer i mitten? Dom börjar som i hörnen på varje rum. Så man måste ha gardinstängerna ovanför fönstret.. Eftersom att det inte finns plats på sidan..... Sen kan man inte ha nå "hängande" lampor i hallen.. varken utanför toan eller som i stora hallen... För då kan man inte öppna dörrarna!!! Blir GALEN

Nåväl... förhoppningsvis så bor vi väl i vårat egna hus om några år....

Nä. Nu ids jag inte sitta här nåmera.

Heeeeeeej håååå

Så var det.... Onsdag? Jo jag tror nog att det är onsdag. Det betyder alltså att Stefan bara jobbar 2 nätter till den här veckan! Skönt! Jag avskyr nattveckorna!! Det blir som inte att jag och Holger gör någonting medans Stefan sover!! Inte för att vi gör så mkt annars heller. Men när han jobbar natt så måste han ju såklart få sova några timmar när han kommer hem. Och då försöker jag vara så tyyyyyyst som möjligt. Och det är nästan omöjligt att få en bebis att vara tyst hela tiden. Tur vi har en snäll bebis =) Nu sitter han i babysittern och har precis somnat. Nyss satt han och nästan skrek.. tror att han har kommit på att han kan låta =) I morse försökte jag filma när han först tittar på sin hand och sen sätter den i munnen.. SÖT!
Min unge är så otroligt fin/söt/underbar att jag håller på att börja skratta/gråta varje gång jag tittar på honom. Men jag antar att det är så för alla mammor (och pappor) =)

Men. Snart är han 15 och då kommer han nog att hata mig ibland :)


Idag tänkte jag baka bullar igen. Med Stefan hemma denna gång. Var ingen höjdare att kavla bulldeg med en bebis på ena armen...
Eller får se om de blir nå bullbak.. är ju sjukt fint väder. =)
Ska nog lägga min lilla prins i hans säng och sen sätta mig på balkongen!

Våran älskade unge!

Idag har vi varit på BVC med gossen. vågen stannade på 4930! Nästan 1 kg på 3 veckor :)
56 cm lång är han och helt perfekt! (men det visste vi ju redan:) )
Han kissade på läkaren också. Sötunge! =)

Varmt är det också!!! Ganska svårt att veta hur mycke man ska klä på honom.. "vanliga" kläder + mössa får han ha när vi går ut. Snart är det sommar! (fast det känns som sommar nu.. Nästan 30 grader ute)
Idag ska vi äta middag ute på balkongen :) Det gjorde vi iofs igår också. Men då åt vi bara varmkorv med bröd. Idag blir det köttfärssås.
Alltså. Korvbröden vi hade hemma gick ut igår. Och när jag tog ut dom ur skafferiet så var dom alldelens mögliga! Bröd som går ut samma dag ska väl fan inte vara mögliga? Dom har varit i sin påse i skafferiet hela tiden...
Irriterad som fan blev jag iaf! =)

Nä. Nu ska jag diska lite.


Nu ska du få..

... Ditt dumma spöke!

Holger ligger i babygymmet och spöar spöket laban! Arwen sitter och tittar på. Hon vill nog också ha ett babygym! Ena spöket piper när man trycker på den. Det spöket vill arwen ha. hon försöker ta det när hon tror att ingen ser.... Så när vi lämnar henne ensam hemma måste vi plocka bort det=)

I onsdags kom mamma och pappa hit till luleå så på onsdag eftermiddag åkte vi dit och åt middag! Dom gosade med gossen (så klart) och sen åkte vi hem å sov =)

På torsdag var vi i sinksundet nästan hela dagen. Jocke kom också till stugan på torsdag... Vi åkte och hämtade Stefans pappa från flyget vid 19 tiden, skjutsade honom till boden och sen åkte vi till stugan igen där vi åt grillat! (älgkött och griskött)

På fredag var vi också i stugan. Jag och mamma promenerade till konsum på björkskatan (ja Holger var också me, så klart)

På lördag gick jag och mamma (och Holger, eller han åkte vagn..) på stan.. Köpte lite kläder åt H. Han behöver ju nya kläder allt eftersom han växer =)

Nästa gång jag är på stan måste jag komma ihåg att köpa sockar åt lilleman. Hans sockar är ju så små så dom försvinner hyffsat lätt när man tvättar!

Igår var mamma och pappa och hälsade på oss (eller ja, mest Holger tror jag :) ) innan dom for mot Kiruna!

Vi packade in familjen - hunden + lite tvätt och äkte först förbi i gammelstad och hälsade på Stefans kusin Anna och hennes dotter Linnea. Dom har precis flyttat till en annan lägenhet så dom + Stefans moster Maj höll på att göra i ordning i lägenheten. Sen åkte vi till Rutvik där vi tog en promenad med vagnen och sen åt vi grillade hamburgare! Lånade deras tvättmaskin en sväng också. Tvättade Holgers kläder.
Spelade lite badminton med Linnea innan vi for hem!
Holger somnade i bilen och sov sen till kl 22 ungefär! Vi satte oss på balkongen och skrev lite i Holgers fina bok som han fått av Niklas och Elin. En sån där "mitt första år" eller vad dom nu kallas. =)
Jag drack cola och Stefan tog en lättöl. Det var ett "gäng" som grillade nere vid grillplatsen. Dom drack öl och sprlade gitarr... Och spelade munspel!!!

Nu har min fina fina unge somnat i babygymmet. Ska lägga honom i hans säng och sen ska jag ta en dusch och göra mig i ordning för dagen!




Mina killar kollar hockey i stugan!

Mitt lilla bi

Holger i bikläderna han fick av mommo :) Liiiite för stor hehe.. Men snart passar den!!

Familjen trött!

Som vi har sovit!!!

Holger åt igår i stugan vid 22 tiden. sen somnade han i bilen på väg hem. Sen vaknade han kl 5 i morse för man och ren blöja! Sen har vi sovit till kl 11!!!! Hela familjen (hunden också)

Nu ska vi bege oss ut mot sinksundet. MÅSTE komma ihåg att köpa blöjor!! annars blir det mindre kul....

nä.. en dusch nu!


M&P

Nu har jag och Holger varit och fikat med massa mammor och söta bebisar! Holger var duktig, som vanligt =) Först sov han 1½ timme sen åt han och sen var han vaken och glad resten av tiden :)

Nu ska vi fixa och dona lite!

HurtBulle

Igår vaknade jag och Holger vid 9 tiden som vanligt. Klädde på oss, släpade ner vagnen och hunden och gick på en uppfriskande promenad (måste leta fram ett par tunnare vantar, lovikkavantarna känns lite för tjocka och att gå utan vantar var ganska kallt)
När vi kom hem satte jag igång med bullbak. Holger hade somnat i vagnen men när jag håller på å knåda ihop degen så vaknar han, såklart!
Ger honom mat och sen sätter jag honom i babysittern. Där brukar han ju kunna sitta länge utan problem! Men inte igår!! Han skulle vara i famnen hela tiden! Så jag hade honom på ena armen och kavlade bulldeg med den andra. KAOS. Ska aldrig mer börja baka bullar när jag är ensam med honom!! Bullarna blev väl sådär. vissa blev lite överjästa, några blev lite brända. Men, som Stefan sa: Dom är bakade med kärlek =)

Sen ville inte våran kille sova. Han var vaken heeeela dagen och vid 20.30 tiden tog Stefan med sig hunden och barnet på en promenad runt bergnäset. Mammsen stannade hemma för att kolla desperate =)
Då somnade han i vagnen men 5 minuter efter att dom kommit in så vaknade han =)
Gav honom mat vid 22 tiden, sen gick vi å la oss!
Och då somnade han! Och han sov.. och sov... och sov och sov... Till kl 05!!
Nu har jag varit vaken sedan dess.. Har "piffat" till mig lite. (lite maskara och borstat håret typ) Kl 11 är det mammafika på Mat & Prat!! Tycker kanske inte att dom har stans bästa fika/lunch men det är som sagt helt perfelt när man är ett gäng och alla har barnvagn!

Idag kommer mamma och pappa!!

Är förresten väldigt nyfiken på vad H väger!! Och hur lång han är! Alla hans kläder i st 50/56 har varit för stora. Men nu börjar dom nästan bli lite för små! Våran lilla kille håller på att bli stor!!
Senast vi vägde, för 1½ vecka sen ungefär.. Då vägde han 3980.. Typ mindre än många nyfödda hehe..
MEn han följer sin egen kurva alldelens perfekt, och det är ju huvudsaken =)

Nä. Ska vila lite innan det är dags att bege sig in mot city!

Mååååååndag...

Hade en plan när vi klev upp i morse! Tänket ta en promenad med vagnen förbi konsum å köpa grejs så att jag kan baka bullar!
Men. Stefan tog bilen till jobbet i morse (han försov sig tror jag) Och vagnen är i bilen!
Min nästa tanke var att gå å se om det är ledigt i tvättstugan.. Men baby björn bärselen är också i bilen!! OCh jag orkar inte bära H i babyskyddet upp å ner tusen ggr..
Så idag myser vi bara =) H sitter i babysittern och jag framför datorn.. (skräll)
Ska nog bära in honom + babysittern i badrummet så kan jag ta en dusch!! =)

Våran Arwen är skendräktig.. som vanligt!! När hon är skendräktig bär hon omkring på sina "bebisar" + att hon biter av snören och remmar... Stefans springskosnören var i 54389 delar när vi kom hem en dag.. och igår hade hon bitit av sitt koppel... *morr*
Igår kväll var stefan ute vid höträsket (tror jag det heter) med arwen medans jag "nattade" Holger (och mig själv också...) Och då hade hon hoppat i och simmat! Tokhund!!! Sen när dom kom hem badade han henne i badkaret...


Näe. duschen nästa!

Tänkte...

Börja fixa med bloggen idag. Men det har varit tokbra väder!! Så när Holger vaknade 08.45 så klev vi upp och gjorde oss i ordning och for på vår mässan på arcus. Simon och Tomas (ni vet från tv =) )var där! DFock var det så mycke folk där så vi såg dom inte. Såg dock en massa andra saker =) Käkade en suovas och sen åkte vi in till stan och strosade och delade på en mjukglass! =)
Igår gjorde vi pizza till middag.. Holger var lite grinig just då (övertrött stackarn) Så vi åt i omgångar medan´s den ena av oss försökte få lillman att sova.. Ikväll ska vi göra ett nytt försök! =)

Har lillen i knät.. skriver med en hand = liiite jobbigt... Så jag ska nog sluta skriva och gosa med prinsen istället =)

Jooo förresten!! Nästa vecka kommer nästan hela familjen hit!!! Lillebror jobbar dock tror jag och Anna å Mika blir kvar i ume pga nå jäklans bröllop ;) Vill ju träffa Mika å se hur stor hon har blivit!
Nästa sommar kommer nog kusinerna hitta på massa BUS i stugan.. =)

Fixa och dona...

Håller på å städa lite här hemma.. Jessica och hennes mamma ska komma och hälsa på i em. Vill ju gärna att det ska vara hyffsat fint iaf!! ;)

Hogge vaknade för mat kl 04. Sen somnade vi om för att vakna igen kl 07.. höll på att somna om i sängen men bestämde mig för att nej, nu är det färdigsovet! H ligger och halvsover i babysittern!

Skulle eg bara slå igång datorn för å fixa lite musik... Men så fastnade jag på familjeliv och facebook.... *hmprf*

Ska nog baka en morotskaka idag. Är grymt sugen!! Skulle va "kul" å väga sig nu. Har ingen våg hemma.. måste fixa! Vägde mig senast när vi var på BVC med lillen.. Alla gravidkilon är då borta. + lite till.. Men fortfarande "några" sambokilon kvar.. Och jag tror inte att dom försvinner med morotskaka.... =) Men det blir att promenera promenera promenera mera med vagnen! Till sommaren när mamma och pappa är i deras stuga i sinken tänkte jag promenera dit ibland. Det är ändå en bit! 8 km kanske!
Man skulle ha bott i kiruna.. då hade man fått en ganska så fit rumpa av att promenera.. ständigt uppförsbacke :)
Till hösten tänkte jag börja träna på inpuls. Dyrt, JA! men förmodligen värt det! (Senast jag köpte ett gymkort gick det i KK efter 6 månader, inte SÅ värt.. men jag tror inte att inpuls ska gå i KK) Så efter jul när Nathalie förhoppningsvis är hemma igen får nog tvinga med mig på pump nån gång i veckan *hehe*


Nä. städa lite och sen åka och handla!!

Alltså...

Jag skulle vilja "designa" min blogg. Men jag är helt värdelös på sånt. Nån som har nån bra idé/tips på hur man enklast möjligt fixar till sin blogg lite?=)

Lillgossen sover fortfarande i babysittern! Han har inte gjort annat än sovit och ätit idag...
Min lilla prins!

Förresten så på lördag kommer han att vara med i NSD! välkommen till världen annons! (bokade iaf att vi vill ha den i lördagens tidning så vi får väl se om den kommer med då... men förmodligen så gör den väl det...)

Nä.. ta en dusch och sen åka och handla.. när gossen vaknat alltså!

Så skönt!!

Förra natten var ingen bra natt. Igår var ingen bra dag. Inte om man ser till hur Holger har sovit iaf!! Han vaknade ungefär kl 03.00 och sen vägrade han att somna om! Och han var vaken HELA dagen! sov inte ens i vagnen när vi var ute och promenerade!! Kl 22.30 ungefär... då somnade han!! Och mammsen också!! =)
Sen vaknade han som vanligt vid 03.. somnade när han låg på mig för att rapa! trött kille!?! sen vaknade vi vid 05.30 för mat och blöjbyte. Somnade om väldigt fort! Vaknade igen kl 8 ungefär då åt han lite och somnade om.... kl 10.45 har vi klivit upp! Gudars så skönt!!
Tänkte gå ut och promenera.. men det regnar ute... Iofs så har vi ju regnskydd till vagnen. Men jag har inga regntåliga kläder... Det måste jag köpa.. Regnkläder så att vi kan vara ute i regn och rusk! Nu till sommaren kommer han inte vilja/kunna göra så mkt.. Men nästa sommar! Då tror jag inte han vill stanna inne för att det regnar å mamma inte har nå regnkläder!!

Påtal om kläder.. Det är svintråkigt att köpa kläder åt en kille när dom är såhär små! (tur är väl det kanske :)...)
Längtar tills han blir lite större och det finns lite coolare kläder att köpa! Typ skinjacka å bagyjeans å sånt! Coolaste killen i stan, det är våran Holger det!! (kommer att vara)
Holger är förresten expert på att kräkas ner kläder. Han är absolut ingen kräkbebis men typ 2 minuter efter att jag satt på en ny body, då kräks han! Tar av den och väntar en stund... Inge mera kräks. Sätter på en ren body; killen kräks. Men lika söt är han för det =)
Vi ska köpa en tvättmaskin. Orkar inte hålla på å springa till den där förbannade tvättstugan som alltid är upptagegn.. Dessutom var det en lapp där senast vi tvättade det stod typ "Håll koll på era kläder. Jag har blivit bestulen på mina" Alltså, vem fan vill ha nån annans kläder? När vi bodde i g-stad blev stefan av med ett par jeans. Första gången dom tvättades så snodde nån dom!! Dom var svinsnygga och svndyra... Så jävla irriterande att man inte han låsa tvättstugan...

När vi hade parkerat bilen i garaget i helgen så såg vi en bil som var inslagen i en pressening.. Trodde de va för att han typ inte skulle använda den på länge och inte ville att den ska bli så dammig och smutsig... (Det står flera bilar i garaget som inte är användna på länge.. Dom är helt dammiga!)
Men! Igår träffade Stefan en kille som har bilen mittemot våran. Det är nå jävlar som varit in i garaget en natt för förra helgen (när vi var i kiruna) och slagit sönder en hel bil! samt krossat nån ruta på flera andra bilar!! Jag tror inte att dom hade stulit någonting.. bara slagit sönder! För killen som stefan pratade med har kostat på sin bil ganska mycket.. "pimpat" upp den rejält.. Och den hade dom inte rört! Så det var väl bara för att jävlas typ...
Dom har pratat om att börja gå i garaget nån gång på nätterna nu.. För å hålla lite koll! Är väl förmodligen det där "ungdomsgänget" som härjade i höstas.. Dom som sparkade på våran dörr och som jagade en 4 åring med moped! Eller så är det väl nå jävla svartsk*llar.. Skulle inte förvåna mig det minsta! Komma hit och slå sönder våra bilar...........


Nu sover lilleman i babysittern.. Ska ta å vika lite tvätt =)

Snart är det helg!

Ska bli skönt! (att få ha Stefan hemma alltså)

Igår promenerade vi in till stan och åt middag på baan thai! Det var gott och Holger låg och sov i vagnen hela tiden!
Det blåste typ storm (ja iaf nästan) så vi tog bussen hem! Dessutom hade jag missat desperate om vi promenerat hem :)

Jag har funderat på en grej... Varför läser man (jag) om hemska och tråkiga saker? På familjeliv tex är jag expert på att komma in på trådar där såna som har förlorat sina barn "hänger"... Och jag blir jätteledsen när jag läser det.. (buhu stackars mig...) -varför utsätter jag mig själv för sånt? det är ju bara dumt!

Glömde ta en bild på porten igår.. får göra det idag istället...

Nu ska jag å lilleman vila en stund!

Tisdag då...

Igår kväll var vi ute och promenerade runt bergnäser hela familjen! Holger somnade (såklart) i vagnen och han fortsatte sova när vi kom hem igen!

I natt har han vaknat vid 3 som vanligt. Ätit och sen somnat igen!! Den vaknade han strax innan kl 6 (tur var väl det för hans pappa hade glömt att ställa alarmet och han börjar jobba kl 6!!)
Sen ville inte lilleman somna! Lät honom ligga i brevi mig i våran säng och där låg han snällt å "pratade" med mig (som halvsov) och arwen till kl 07.30 då han blev less så då klev vi upp!
När jag satte honom i babysittern för att göra iordning frukost åt mig själv så somnar han!! jäklans unge! Jagat upp mamma ur sängen så tidigt så somnar han sen!! Han sov kanske i 20 minuter innan han vaknade igen!

Vid 10 tiden gick vi ut på promenad. Gick och sa hej till Stefan på hans jobb och sen hem igen! riktigt riktigt fint väder idag!! Ska nog ta en promenix sen när stefan kommit hem! Ska å hämta våra nya däck också... Hade typ världens mest slitna däck (till bilen alltså) Beställde nya förra veckan (typiskt oss att vara ute i sista sekunden) eller sista sekunden var det inte.. utan det var rent FÖRSENT för när vi var påväg hem från storheden i lördags så fick vi PUNKA! Och helt otroligt nog så var domkraften BORTA så det var bara att ringa efter hjälp!! Tur att vi var nära och inte typ i skaulo eller nått (iofs så hade vi aldrig börjat åka så långt med så dåliga däck) Nu hoppas vi bara att fälgen klarat sig!!

I morgon är det mammafika på mat & prat men jag tror jag skippar det i morgon! Har planerat in en lunchdejt med min käre sambo kl 10.30 =)

Jo. Vi ska förbi lulebo också! Och fixa så att vi kan boka tvättstuga (tappat bort nyckeln till bokningscylindern, brukar skylla på stefan men senast den var borta så låg den i min "skogsjacka"...)
OCH så MÅSTE dom fixa den helvettes jävla skit trappen! Det är helt omöjligt att ta sig in och ut med barnvagn!!  Man måste öppna porten INNAN man har gått upp för trappen. Eller alltså när man står på översta trappsteget... Svårt att förklara ska ta en bild sen när jag går ut så ni förstår.... iaf så är det stört OMÖJLIGT med barnvagn....

Städa hade jag (vi) också behövt göra... Hunden drar ju in LITE sand och grus nu.... tur hon har lärt sig att hon ska lägga sig på sin bädd när vi kommer in... men sen börjar hon ju röra på sig och då är det sand ÖVERALLT!! Har ju som inte möjlighet att duscha henne varje gång vi varit ute heller..
Nä.... lite coca cola på det här så....

Måndag

Jaha så var det måndag igen och Stefan jobbar!
Vet inte riktigt vad jag och Holger ska hitta på idag! Just nu sitter jag här vid köksbordet och dricker en kopp te och H ligger i babysittern å "pratar" och sprattlar ;)
Kanske vi tar en promenix om ett tag.. fast vagnen är i bilen och bilen är i garaget. Nog för att jag kan gå till garaget och hämta vagnen. Men jag HATAR att bära honom ner för den där äckliga spiral-gallertrappan som är i garaget. Hat snubblat i den flera ggr och det vill jag inte göra när jag bär på honom!!

I natt har nog Hogge slagit nått slags sov rekord! Eller iaf "vara utan mat rekord" kl 20.00 ungefär åt han sen somnade han nog vid 22 tror jag. Sen vaknade han först kl 05.00!!?!?! Jag vaknade kl 03.20 (han brukar ju vakna då...) Men han sov som en stock! Nåväl tänkte jag.. jag lägger mig igen han lär väl vakna snart.. Då har han ätit lite tätare nu på morgonen. först då kl 5 sen kl 7 och så kl 9... Men vad gör det när mamma får sova så bra på natten =)

Sitter och tittar på lite bilder som Stefan tagit med sin telefon (och som han fört över till datorn i helgen) Från förlossningen och BB.. Och bara en massa bilder på Holger =)



TRÖTT mamma. Färsk bebis =)




Våran guldklimp!

Pissväder!

Både igår och idag har det varit riktigt PISSVÄDER ute!! (hade iofs varit ännu hemskare om det var pissväder inne, eller?) ;P
Igår var jag och Hogge på ranten hela dagen! Först var vi på mammafika hos Malin på morgonen/förmiddan. Massor av mammor/bebisar och "storbarn" de flesta i våran mammagrupp har barn sedan tidigare!
Sen åkte vi hem och sov en stund innan vi packade in familjen i bilen och åkte till Rutvik och åt valborgsmiddag med familjen grenemark. där var även Stefans kusin Roger, hans "tant" Gunnel, Rogers dotter Britt-Marie och en tjej som hon är personlig assistent åt.
Sen åkte vi hem och sov!!

I natt är nästan första natten Holger inte har följt sitt vanliga sov och ät mönster. Vanligtvis äter han sista gången vid 21 tiden för att sedan vakna vid 03 tiden för mat och blöjbyte.. Sen sover han till 06 och äter och sen brukar vi kliva upp vid 09 tiden. Riktigt skönt! Kan verkligen inte klaga på att jag inte får sova! Inatt har han dock vaknat kl 01, 03 och 05!! (tänk dom som har barn som vaknar varje timme!!) PEPPAR PEPPAR säger jag då... nu vaknar han väl flera ggr i natt "bara för att" HAHA

Nu snart är våran middag klar... blir LIIITE sen middag idag :p

Ska nog kanske ta en dusch.. eller nått =)

RSS 2.0