Bad!

Jag och Holger var till poikki å vadade med Tessi och Lowa. Det var härligt!:)


Morgonmys!

Hela familjen + hund vaknade vid 7 tiden i morse. Nu myser vi här hemma, jag dricker te i soffan, Holger leker med duplo (typ första gången han bygger med det utan att kasta omkring med alla bitar!) och hunden sover. Igår var vi på pimpeltävling på träsket(ingen fisk) och där hittade vi en hund som vi tog med oss hem. Hunden heter Mira och hatar att åka skoterkälke så hon fick följa med oss hem. Ska föra henne till jukkas snart... Då ska vi stanna i poikki å bada :)


VAB

Blev en VAB dag idag eftersom att Holger är hostig och har lite feber. Förmodligen blir vi hemma i morgon också..hade tänkt hinna med en massa tråkiga måsten men jag är inte alls pigg. Slöar väl i soffan en stund till med min fina son.


Helg!

Snart är den slut:/ men men "bara" 5 arbetsdagar kvar sen är det helg igen:) den här helgen har spenderats på ett liggunderlag ute i skogen. Så härligt! Fast nästa helg vill jag bara vara hemma iaf 1 dag. Vill fixa massa här hemma..
Nu sitter jag och slötittar på hockeyn.. Och tänker på Ellie som idag firat sin 2 års dag på sjukhuset i Uppsala. Bli frisk nu Ellie! Och grattis på födelsedagen!


RSS 2.0