HAHA

Beställde tårtor till dopet idag. Tänkte ta från bygårds i Rutvik men dom hade semester stängt.. Så vi (Stefan) ringde 118118 och frågade efter numret till Holms konditori i Luleå. Han blev kopplad dit och fick numret som SMS. Vi beställde 2 tårtor och tänkte att "skönt, då var det fixat"
Väl hemma så kommer Stefan å säger du.. undra vad det här är för nummer?! Det var ett konstigt riktnummer och vi kollade upp det. Det är ett konditori i Bergkvara. Det ligger kanske 30 mil söder om Kalmar. Det hade blivit lååååångt att åka och hämta dom tårtorna!
Tur att Stefan kom på det!!
Vad är det för nötter som jobbar på 118 118 eg??

Nä. Nu ska jag springa ner till tvättstugan.

Torsdag (?)

Visst är det torsdag idag?

Har vaknat tiiidigt av en liten bejbis som inte ville sova. Han fick ligga i våran säng och bara vara. Kläsa lite på sin pappa osv =) Sen började han nypa sin mamma lite väl hårt så vi klev upp ;)
Har diskat och ska ta tag i städandet.

Igår var vi på dopsamtal och skulle välja en psalm. Jag har liksom ingen koll på psalmer så vi valde typ den kortaste.

Sen kom frågan om vi ska ha nå faddrar upp. Och nej det hade vi inte tänkt ha. Men så sa Stefan att "syrran skulle säkert vilja vara fadder" Jag "Mmmm.. Jag har ju frågat dig för flera veckor sen om vi kanske skulle ha henne som fadder, du kan ju inte komma på det NU" Ja. I bilen påväg hem därifrån så kommer vi fram till att jaja Okej. Vi ringer å frågar Pernilla. Och jo hon ville hemskt gärna vara fadder. Men ska vi då ha nån till? Typ nån av mina bröder? Men vilken av dom? Och om vi nu frågar Kristoffer, är det säkert att han kommer?=) Och vilket skick är han i isf. Han snackade ju om å gå på PDOL..... (min lillebror kan få för sig typ nu att han kanske skulle åka till skåne. Och ja, då sätter han sig i bilen å kör till skåne, han är galen) Men vi frågar iaf Kristoffer å han mumlar nånting som jag tar som ett ja.. Så nu ska vi alltså ha faddrar. Måste ringa å meddela prällen...

Ska beställa två tårtor... Å så ska jag baka en. Igår bakade jag som sagt bullar och i morgon ska jag baka morotskaka.


NU ska jag fortsätta med städandet. Hur tråkigt det än är så måste det göras.

En bulle i ugnen.

Eller ja, ett gäng bullar.

Håller på att baka bullar till dopet. Precis "slängt" in första plåten i ugnen. Ska bli gott å provsmaka bullarna sen!

Idag har vi varit på BVC med våran kille som nu väger 6695 gram och är 62,5 cm lång. Igår gissade jag på att vågen skulle stanna på 6700. Och jag var ju ganska nära!!
Den 30/8 är det dags för sprutor igen :/ Usch vad jag gruvar mig...

Igår var vi på stan hela dagen! Först var jag och klippte mig och Stefan och Holger strosade på stan och kollade kläder åt Stefan. Han hittade en kostym som han ska ha på dopet (uppklätt värre!!!)

Sen skulle jag hitta kläder. Lättare sagt än gjort. Jag letade och letade överallt! Hittade tillslut en klänning på lindex som fick duga. Den var dessutom på rea och så var det "2 till priset av 1" Så jag fick en rosa och en svart klänning för 79.50. När vi satte oss i bilen så kom jag på att jag köpte en rosa klänning på gina förra sommaren och som jag aldrig använt.. TEstade den när vi kom hem och jag tror att det får bli den. Fast den kanske är i kortaste laget...

Nu sover lilleman och jag ska plocka ut bullarna ur ugnen!

Oj oj oj.

Tredje uppdateringen på en dag! Inte illa!

Lilleman sover och Stefan duschar. Jag sitter och funderar på doptårtor. fortfarande. Om jag kanske gör en tårta med vanlig botten och vaniljkräm + hallonmousse som fyllning?
Och en "kladdkaketårta" med jordgubbsfyllning (som Marie hade på midsommar) Den låter god. Men kanske måste provbaka en sån i morgon? Ska jag då strunta i att köpa en tårta? Eller är det lika å köpa en tårta också. OM dom jag bakar blir oätliga?`

Förutom att jag har funderat på dopet typ hela dagen så har vi inte gjort så mycket. Jag har målat lite i sovrummet och Stefan har satt lite lister i Holgers rum. Måste köpa mer lister i morgon....

Sen är det bara hallen kvar!!

Vi har ändå hunnit med ganska mycket på 1 år. Och om man räknar sen april 09 så har vi hunnit med följande
*Flyttat ihop
*Flyttat till annan lägenhet
*Köpt typ alla möbler
*Skaffat barn
*Renoverat nästan hela lägenheten (det enda vi inte gjort själva är golvet i köket + hallen)
*Bytt bil.

Ja massa annat också. En massa tråkiga saker (som att låta våran Arwen somna in) Och ännu mer roliga och underbara saker (som när Holger kom)

Vi vill ju båda flytta till hus. Helst igår. Men det får vänta ett litet tag. Vi behöver ju inte leva livet i 190 km/h hela tiden! Nu har Stefan semester och vi ska mest bara ta det lungt och njuta.

Dopet.

På lördag ska Jim Holger Anders döpas!
Först ska vi vara i kyrkan och sen ska vi fika i Rutvik.
VAD vi ska fika funderar jag på nu. Vi har bestämt oss för att skippa den "matiga" biten så vi kör endast på fika-fika. Sött och slisk ni vet. Så ni som ska komma. Ät först (om ni vill alltså, inget tvång).
Ska iaf baka morotskaka (då vet jag iaf 2 som blir överlyckliga, Stefan och Kristoffer) Sen så tror jag att vi iaf ska beställa en tårta. Men jag vill även baka egen tårta (lika å beställa så att det iaf finns en tårta om jag skulle misslyckas kapitalt) Vill ha vit marsipan på tårtan och massa gulligt pynt. Har dock inte beställt nå pynt så jag får förlita mig på att det finns nå gulligt på affärerna, alternativt göra själv (harkel).
Funderar på att göra nån hallonmousse eller chokladmousse att ha i tårtan. Frågan är då: ska jag test göra nu för att veta vilken jag vill ha eller chansa på fredag?
 (nu vaknade Holger, får fundera vidare med honom i knät.... )
Hm....

Och vad ska jag ha på mig??


Ja frågorna är många. ;)

Stor pojken!

Igår blev våran stora kille 4 månader!! Nu "får" vi börja med smakisar åt honom ;) Har inte gjort det ännu utan tänkte vänta ett tag. Hur länge vet jag inte. Har  köpt lite mat åt honom så han kanske får smaka redan idag. Eller i morgon eller nästa vecka. Ja, jag vet inte riktigt.

Min gamla klass/jobb-kompis Catti har fått en liten flicka idag! Så kul!

Nu har Holgers rum fått tapeter.... DOCK så märkte vi när det var klart att all tapet inte är likadan. Ena rulle var mycke vitare än dom andra! Måste åka på colorama å hämta en till rulle i morgon....

Tänkte gå å klippa mig i veckan.. Så att man är fin i håret till dopet... Ser ut som en kråka för tillfället!!

Nu vill min bebis ha mat!!

Jo så att...

Då var det fredag. Stefan har jobbat sista natten och har nu SEMESTER! I morse var det meningen att jag skulle få sovmorgon. Stefan tog Holger och gick till köket. Holger var nöjd i.. 15 minuter kanske sen blev han arg, argare och argast. Stefan gav honom mat. Sen blev Holger arg igen.
Jag klev upp nångång mellan 8.30 och 9. Sovmorgon? nae.. Men jag fick ju ligga i sängen iaf ;)
Förstår inte hur Stefan kan sova när Holger skriker. Jag kan då inte det!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen fara till Rusta och köpa ramar. Har kommit på en grej. Ska göra egna "tavlor" om jag lyckas återstår att se (ja om man kan ha dom på väggen alltså ;) )

Så vad händer till helgen då?
Vet inte. Tapetsera lillens rum är prio 1.
Sen blir det nog bara å slapppppppa!

Såg förresten en orm i tisdags. I stugan. FY så äckliga dom är!!

Nu ska vi....

Åka och köpa lite målar grejs. Taket i Holgers rum ska målas och sen ska dom nya tapeterna upp.

Ja, det var nog bara det.

Jag vill men jag kan inte.

Jag kan men jag vill inte!

Den där Holger alltså!! Först kämpar han för att komma runt på mage, och när han väl kommer runt så blir han arg för han vill inte ligga på mage så då får han kämpa sig tebax till rygg.

Håller på å kollar vilka bilder vi ska framkalla.... Känns som att det kan vara kul å ha lite bilder "på riktigt" göra ett fint album och sånt... Inte så kul om datorn skulle krascha (stavning?) Då är ju typ alla bilder borta. Så det är dagens projekt.... Men nu har jag en grino gnällig unge så jag tror vi beger oss ut en stund.. Så att Stefan får sova lite! (han jobbar natt denna vecka) TRE skift kvar sen har han semester!!!!!

Kom på igår att vi nog borde börja planera lite inför dopet...
Pappa: Vad ska ni ha för tårta?
Jag: Öööööh, Jag vet inte.. Kanske både smörgåstårta och sen vanlig??
Pappa: Ska vi köpa smörgåstårta?
Jag: Jag tänkte att mamma skulle göra... (mamma tittar förvånat på mig)
Pappa: Jaja... Vad ska ni ha för vanlig tårta då?
Jag: Jag vet inte.. Jag tänkte att mamma skulle baka ;)
Pappa: Jaaahaaa.. Eller så kanske vi köper?

Tycker lite synd om mamma. Hon har hållt på å sy på Hogges dopklänning i flera veckor! Och den blev verkligen jättefin! Får hoppas att den kommer till användning fler gånger =)
Idag åker dom till jukkas och kommer tillbaka nästa vecka. Då tar dom med sig både mormor och farmor..
Tror lillebror får sova på våran soffa under den helgen... Det lär bli lite trångt i stugan!!

Så.. smörgåsyårta? Jo jag tror det.... Men mamma får hjälpa =)

Och vanlig tårta blir det också... Å mamma får hjälpa.. Annars lär det bara bli skiiiiiit =)


Nä. Nu ska vi gå ut!

Hur man än.....

..Vänder på steken så har man alltid ena sidan ner.


Nu är vi hemma. Eller vi kom hem i fredags kväll!
Igår var vi och köpte dop-present åt Mika som ska döpas idag! Eg hade vi beställt dop-present från babyshop men den är borta. Vi tror att brevbäraren har lämnat den i trappen.. och eftersom att vi inte varit hemma på hela veckan så är det någon annan som tagit den :/ På måndag ska vi kontakta både babyshop och posten...
Det är inte första gången dom bara lämnar i trappen. Jag beställde ett par skor för kanske 2 månader sedan. Dom stod i trappen när jag kom hem en dag.. Stefan beställde också ett par skor och även det paketet stod i trappen... Skor för typ 1000 kr lämnar dom bara i trappen sådär! Och tänk om man beställer ännu dyrare grejer och så försvinner det... Irriterande!

Vi har iaf haft det mycket bra i Kiruna/Jukkas. Jag har hunnit träffa nästan alla, om än inte så länge... Men vi åker upp igen när Stefan har semester...

Var och hälsade på Alida, Johan och Hjalmar (och bebisen i magen) i deras nya hus. Och som sagt så är vi grymt hus-sugna! Men vi vet inte vart vi vill bo!! När vi är i Kiruna så känner vi båda att det är där vi vill bo! Men då är vi ju där typ 1 vecka i taget. Man blir ju rätt less efter ett tag.. Men samtidigt så vill jag ju såklart bo nära mina nära och kära och de flesta bor ju där. Lowa hade ju blivit jättestor sedan jag såg henne senast! Nu får jag ju träffa henne igen till Hogges dop men sen vet man ju aldrig när det blir :/

Nu på morgonen har jag duschat och plockat fram kläderna jag ska ha idag. Kl 09.00 ska jag väcka Stefan..

Sitter här vid köksbordet med en kopp te (hade en bulla också men den har jag ätit upp=) )


Ha en bra dag!!

Happy birthday

toooooo meeeeeee!

Nä. Jag slutade fylla år förra året. Fast jag ska iaf baka en tårta! Så den som är sugen på tårta kan dyka upp på kyrkstugvägen i jukkas idag!
Ikväll ska jag till Alida och kolla på deras hus som dom köpt! Kommer väl inte direkt att bli mindre hus-sugen efter det men nåväl =) Camilla ska också dit och Mona också tror jag. Alla dom jobbade på ICA med mig och jag måste säga att jag saknar mina arbetskompisar VÄLDIGT mycket! Det var ett så bra gäng!
Vill ju hinna träffa Ida och Erik också. Ska ringa henne i kväll! Hade tänkt göra det igår men både jag och Stefan fick så jävla ont i magen efter att vi ätit! (var på thai) Stefan for iväg någonstans med pappa och jag somnade på soffan.

Nu ska vi åka upp till stan en vända.


Pang pang

I natt har det åskat och regnat som bara den!
Klev upp till ett regnigt jukkas och termometern visade 9.6 grader. Det är en riktig Kiruna sommar! Förstå att jag ALDRIG har hängt undan vinterjackan på sommaren. Ska man ut med hunden tiiiiidigt på morgonen så kan det vara skönt att kunna ta på sig en varm jacka! =)
Igår var vi på ranten hela dagen!!! Först fika med Alida på safari och sen gick vi till ICA (vars jag jobbat förut) och där ville alla gosa och gulla med min lilla skatt.  Sen åkte vi till Tessi där Lowa var å hon ville ju såklart känna lite på Hogge.
Vidare till mommo där vi tog en snabb kopp kaffe (eller ja, jag drack saft) Sen hem till jukkas.
Palt till middag. Så himmla gott!!! Mata bebis och iväg upp på stan 18.55 stannar bilen utanför folkets hus. Där står Tessi och väntar och vi går och köper popcorn och loka och sen in i biosalongen för att se eclipse. Den var bra! Såg New moon i måndags men somnade så jag missade slutet... Men det gick bra å se "3an" iaf!
Nu sover min lilla skrutt. Stefan  är och hjälper pappa med båten och mamma syr på Holgers dopklänning.
Jag är helt sjukt sugen på cola och choklad. Men har satt cola förbud på mig själv under veckorna. På helgerna får jag dricka cola och om jag går och fikar under veckorna kan jag få dricka annan läsk. Har druckit alldelens för mycket av den vara den senaste tiden..
I morgon fyller visst jag år. Då blir det tårta!

Tröttis.

Holger somnade precis i babygymmet. Jag ska ta en vända i duschen (Holger drog en monster kräks på mig för en stund sedan..)
I natt har det också vart en tjorvnatt. Eller tjorv och tjorv. Han har inte sovit som han brukar. Iofs så kan det ju ändras hela tiden. Men nu har jag ju blivit van vid att han sover 21.00-06.00 utan att ens vakna för att äta. Så när min unge nu vaknar 01. 03. 04. 06 och sen vill kliva upp kl 07.. Ja då kallar jag det för TJORV! Kan det bero på värmen? Ja, det behöver väl inte bero på någonting eg. Han vill väl bara äta helt enkelt =)

NU duschen och sen promenix med Natta.

God morgon god morgon!

Holger har varit vaken hela natten känns det som! Ellöer nä det har han inte. Men först vaknade han vid 2 åt, fick torr blöja och somnade om. Sen vaknade han strax efter 4 och åt. Då klev Stefan upp vid 5 kanske (?) och gick till jobbet.. (alltså vaknade jag då också..) Sen vaknade Holger vid 6. Käk och torr blöja. Hur mycke kan en bebis kissa på natten eg?=)
Ja. Klockan 7.30 tyckte han att mamma hade sovit klart och blev världens grinolle-unge så vi klev upp. Nu är han supernöjd och busar med spöket laban i babygymmet. Han tycker att det är skitkul att vända sig från rygg till mage.. Eller iaf försöka vända sig. Oftast lyckas han men eftersom att han ligger i babygymmet så kommer han inte över på rygg igen (kanten tar emot) Så då blir han ARG för han gillar inte att ligga på mage :) Men han får ligga och kämpa ett tag innan jag hjälper honom.

Idag..... Stefan jobbar till kl 13 tror jag. Sen ska vi och köpa sockar åt Holger. Det där jävla babyskyddet tar sönder alla... Hur smart är det å ha nån karborre (stavning?) grej just vid fötterna?
Sen tänkte vi ta en bastu i stugan.
På måndag blir det KIRUNA!!!

Kladdigt...

Har precis slängt (eller ja, inte precis slängt...) in en kladdkaka med daim in i ugnen! Hoppas den blir gooood! Och nej jag ska inte äta hela själv. Vi ska ta med den till Sinksundet. Blir att grilla med mamma och pappa och jag tänkte ta med efterrätten =) Så daimkladdkaka med grädde ocg jordgubbar (Hej hej projekt "no more sunkmorsa") Men vad är en sommar om man inte får äta massa gott? För det är ju inte ens fint väder. Då måste man ju få äta (eller?)
Ja. Promenad med Nathalie hoppas jag att vi ska hinna med i helg!

Nu ska jag mata min bejbis!


Trevlig helg!

Sommar?

Vars är sommaren?

Jag sitter här och äter en bulla och dricker en kopp te medans Holger kämpar på i babygymmet.

På måndag åker vi förhoppningsvis till Kiruna. Ska bli kul å få träffa alla där uppe! Saknar Lowa speciellt mycket. Hon har haft "pappavecka" dom senaste gångerna vi varit upp. Det har hon nästa vecka också men Tessi skulle väl låna henne nån dag =) Tänk att hon har blivit 4 år!! Helt sjukt vad tiden går fort. Hon föddes ju nyss!!! Och Holger blir snart 4 månader... Då ska han få börja smaka på mat! Det ser jag fram emot! =)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Fara förbi i sinksundet senare med lite kläder som jag tvättade åt mamma och pappa igår. Och så måste jag åka och köpa blöjor! Och handla mat... Då kan det vara en fördel om man har penkis på kortet... Och jag hittar inte min internetdosa så det blev lite svårt.. Kanske får svänga förbi Stefans jobb och ta hans kort i värsta fall.

Å vad han är söt min unge. Först har han legat och KÄMPAT för att få tag i tutten som låg en bit bort från honom i babygymmet. När han väl fick tag i den så fick han kämpa ännu mer för att tillslut få in den i munnen rätt väg =) Blir alldelens varm i mammahjärtat varje gång han gör nå nytt!

Nä. Nu ska jag göra oss båda i ordning och sen far vi och handlar!


Äääääääta!

Det är vad jag har gjort idag känns det som! Men det måste man ju få göra ibland!
Började dagen med mammafika hos Malin, Thomas, Alice och Astrid i Kallax. Tanken var att vi skulle bada men igår när jag skulle leta fram min bikini så hittade jag den inte :/ Beställde då en ny omedelbart bums. För även om jag är lite sladdrig efter graviditeten så tänker jag faaan bada i sommar! Alla gravidkilon är borta (plus lite till) Men formen är långt från vad den borde vara! Iallafall så var det bara 2 tappra mammor som badade i regnet! Alla större barn plaskade glatt på i lilla poolen! Malins man hämtade mat åt oss från MAX. Hur lyxigt var inte det? Sen efter badet fikade vi kladdkakemuffins(visst var det de?) de måste jag också baka någon dag.. Ja och mockarutor. Gott gott gott. Men ätadet slutade inte där. Nu håller jag på å bakar bullar här hemma!!
Ikväll blir det en LÅNG promenad. Blir så peppad av Malin K och hennes "no more sunkmorsa" projekt! Jag ska fan också börja! Bara för att man mår så mycket bättre om man rör på sig. Och jag känner redan nu att jag får ont i ryggen av att bära omkring på Holger. Och det är inte som att han blir lättare precis! Så jag behöver verkligen träna!!

Nu brände jag mig på en plåt också. Ett tecken på att det är dåligt att baka bullar?=)
Ja ont gör det så jag ids inte skriva mera.

Hejpa!

VARMT

Har det varit idag! Jag och Holger vaknade och klev upp vid 10.30 tiden!! Första gången vaknade han vid 5 och åt. Sen vid 8 och då skulle vi bara sova en liiiiten stund till och drog alltså på till nästan halv elva!

Eftersom att det var sånt kanonväder och vi (jag) inte ville sitta inne i lägenheten så drog vi ut till sinksundet. satt och chillade när det kommer massa stora äckliga flygmyror!! In fort som fan!

På eftermiddan åkte vi till Boden för att uppvakta Stefans pappa på 70 års dagen. Holger fick en söt body med bamse på av sin faster Pernilla och av farfar fick han presentkort på kappahl!

Väl hemma igen så grillade vi hamburgare. GOTT!

Och nu är det natti natt för familjen Haapalainen/Alanentalo på Stengatan!


Godnatt!

Jahaja!

Så var det måndag igen! Stefan jobbar förmiddag denna vecka! Mycket bättre än natt! Sämre betalt så klart men jag föredrar när han jobbar fm. Det enda jobbiga är att Holger brukar vakna vid 5-6 tiden för att äta. Och Stefan går till jobbet vid 05.45 tiden och oftast håller vi på å somna om då men Holger blir så intresserad av allt ljud och alla rörelser.. Men men han somnar ju iaf efter en stund (oftast iaf...)

Idag har jag varit till optikern och kollat synen + beställt nya glasögon. Dom jag har är SÅ repiga och mina ögon är fortfarande för torra för att ha linser hela tiden. Beställde ett par av dom billigaste specsavers. 396 kr för synundersökning och kompletta glasögon! Valde ett par enkla svarta. Inte världens finaste men dom duger. Gissar på att dom lär åka i golvet ett X antal gånger nu när Holger tycker att det är så kul å ta tag i allt han ser... Ska köpa ett par andra sen när jag hittar ett par som jag verkligen vill ha och känner att jag vill läffa dom pengarna på ett par glasögon. =)

Holger somnade kl 19 i mommos famn och vaknade igen för 30 minuter sedan... så 1½ timmas sömn blev det för lilleman. Får se om han hade tänkt somna snart igen... Hoppas det =)


I morgon ska vi till Boden och fira Stefans pappa som fyller 70 år!

naaaae nu vet jag inte vad jag ska skriva!

Ska försöka natta min unge!


God natt!

Skitunge!

Satt i soffan med Holger och hade det mysigt.. Pratade lite, skrattade och åt! Så bajsar han, och det måste han ju få göra och han hade ju blöja på sig! Lyfter upp honom och ser att ojdå han har visst bajsat jättemycket så det kom ut vid benen! (han hade inga byxor på sig, bara en body...) Blev lite bajs på mig och SÅKLART så sprattlar han omkring som en tok så efter 10 sekunder så har jag bajs överallt! Ropar på stefan som kommer och tar bajsungen från mig, in på toa och mamma + bebis i duschen! =) I morse kräktes han.. På min hals och i mitt hår. Han är allt bra go!

I fredags var vi till storforsen med Jocke, Anna och Mika samt Jocke å Annas kompisar Theresia (?) och Daniel som kom från ske-å med deras son Theo 11 månader! Vi hade det trevligt och åt lunch på hotellet där. Inte så värst bra mat. Eller det gick ju att äta men det var ganska dyrt tycker jag.. Fast med tankepå vart vi var så var det helt OK!
Vi hittade ett mysigt ställe vid forsen där vi fikade lite festis, kaffe och massa olika sorters kakor.

Nu håller vi på å donar här hemma. Vi har tvättat på morgonen och nu har vi lagt nya bänkskivan på plats. Det blev riktigt fint! Håller på å bya sängkläder men blev lite irro. Öppnade balkongdörren får å vädra lite (man går ut på balkongen från sovrummet) Och så sitter grannarna nedanför å röker på sin balkong = Det stinker rök i hela sovrummet!

Har förresten börjat tappar hår. Helt sjukt mycke hår. Hade som tänkt gå till frissan å klippa nån fin frisyr. Men har helt tappat lusten för det. Men jag hoppas att det ger med sig snart! Tappade ju rätt mkt när jag var gravid också. Ungefär i mitten av graviditeten när illamåendet började ge med sig lite... Är helt hemskt att duscha. Håret bara faller av när man tvättar det...

Nä. nu har vi en grinOlle på golvet =)

Våran dag...

Började typ kl 00.45 (!!?!) av att Holger vaknade första gången. Lyfte över honom i våran säng och han fick äta/mysa tills vi båda somnade om igen. Sen har han vaknat flera gånger under natten men då har han ätit lite igen och sen bara varit nääääära mig = Jag har inte sovit så bra (men vad gör det eg?) Efter 6 någongång kom Stefan hem från jobbet och jag klev upp och tog en dusch, Sen vaknade lillgubben och han fick äta och på med kläder och sen for vi mot happis. Oj så det regnade efter vägen!!! När vi kom fram (efter många om och men, nått vägbygge i kalix som stannade upp trafiken totalt. Stod still hur länge som helst!) då gick jag och Holger till IKEAs amningsrum och hoggis fick äta + ren bölja. Vi började vandra runt i butiken och kom fram till att vi behöver ett nytt vardagsrumsbord. Hittade ett jättefint men det fanns bara i vitt. Vill ha ett i svart eftersom att allt annat är svart där inne! Köpte även en matstol med tillbehör åt Holger samt 2 fönsterlampor till köket. Var sugen på att köpa massa annat men sparar pengarna till semestern.. Och det var ju inte sista gången vi var på IKEA =)
Åkte hem och Stefan fick sova i bilen sen upp i lägenheten och han sov till typ 21.15 då han klev upp, drack kaffe och sen åkte han till jobbet igen! Vi tog inte ens upp grejerna från bilen!! Jaja vi tar dem i morgon =)
Nu är han på jobbet igen, sista natten!!
Hade inge gott hemma och jag orkade inte släpa med Holger på affären för att köpa karra.. så jag gjorde "negerbollar" .Ja jag ska verkligen försöka börja säga chokladbollar!
En kul grej från när jag var liten ang chokladbollar.... Jag och min lillebror höll på att "baka" neg.. chokladbollar och våran farbror kommer för att hälsa på med sin vän (?! eller nått sånt) Sarah tror jag hon hette (eller ja hon heter väl det fortfarande) Både jag och min lillebror springer svinglada skrikandes mot hallen "Fabbo-Jan fabbo-Jan, vi har bakat negerbollar!!!!!!" Där står han och ser lite besvärad ut med Sarah från typ Afrika. Jag tror (hoppas) att hon inte förstod så mycke svenska då =) Min farbror jobbade nämligen på flyktinförläggningen i svappavara då så det var väl där dom lärt känna varandra!

Skulle bada Holger sen på eftermiddagen. Tar av honom alla kläder + blöjan och börjar spola upp badvatten åt honom när han skiter ner sig själv, hela skötbordet och lite på golvet Sen låg han och var så glad och sprattlade runt i sin egen skit. Han behövde verkligen ett bad efter det =)

Nu sover han efter måna om och men. Stefan har konstaterat att jag är en hönsmamma av värsta sorten (tydligen) Jag bär omkring på honom nästan hela tiden.. Men det är inte för att han är världens gnällo-unge utan för att jag tycker om att bära på honom.. Men det börjar bli ganska tungt nu... Men nu är han ju vad vid att vara i min famn hela tiden så han blir arg när han ska ligga själv någonstans...


Nä. Nu ska jag ta en dusch (har säkert bebisbajs lite överallt) borsta tänderna sen är det godnatt!

RSS 2.0