Trött!

Är just vad jag är!
När klockan ringde kl 05.30 i morse så ville jag bara ligga kvar i sängen.
Snoozade till 05.50 och sen fick jag stressa lite för att hinna med bussen 06.26.
Efter jobbet åkte jag till Jukkas där min lilla prins var. Hos mommo och moffa med kusinen, Anna och mommo.
Vi åt lite middag och sen fick barnen bada tillsammans. Så jäkla söta!

Nu är vi hemma. Holger sover och jag vet inte om jag ska ta en snabb dusch innan jag kryper ner i sängen eller om jag ska läsa (Amelia eller "sankta psyko") tills Stefan kommer hem.
Samtidigt som jag är så jäkla trött så vill jag ju hinna träffa min sambo och så ska han montera nya köksbordet när han kommer!

Nåväl. Bara en tidig morgon till denna vecka sen får man sova lite längre under helgen. Nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar och sen är vi lediga tillsammans i 4 dagar. Funderar på att ta en tripp till IKEA då och kanske att vi åker till Luleå. Nått kul ska vi iaf hitta på!

Nä, tror att jag kokar en kopp te och läser lite =)

Våran jul!

På julafton var vi först hemma och mös på till kanske kl 12 innan vi åkte mot Jukkas. Först stannade vi till hos Lowa och Tessi för att ge Lowa hennes julklapp! Holger fick en julklapp av Lowa och sen åkte vi hem till mina föräldrar. Där fixade jag lite med julklapparna och sen mös vi bara på och fixade lite innan min farmor och farbror kom. Vi åt gott och hade det trevligt. Holger tog en power nap innan tomten kom.
Först var tomten på altanen på baksidan av huset och vi tittade på honom genom fönstret. Holger var alldelens tyst men verkade tycka att det var spännande :) Sen kom tomten in och då blev han lite rädd. Han höll i mig stenhårt men ville ändå ha sina julklappar som tomten kom med! :)

Och vilka klappar sen! Oj vad han blev bortskämd våran son. Och vi med!
Vi har ju sagt att för att slippa köpa till alla men för att alla ändå ska få någonting så lottar vi vem som ska köpa till vem. I år skulle jag köpa till min mamma och hon fick en täck-kjol (som hon önskat sig).

Jag fick ett plåtställ och en elvisp (som jag önskat mig) Elvispen var från OBH nordicas chili serie, Har ju vattenkokare, soda streamer, smörgåsgrill och mikro från den serien så det passar ju bra!

Lägger in lite bilder på vad Holger fick. Har säkert glömt nått men här är några av presenterna. (Har inte fotat själv utan gogglat fram bilderna :) )

Bobby car

Nya inneskor/tofflor

Dammsugare

Presentkort på HM


En spis från BRIO

En snowracer
(rattkälke, styrkälke, bob...)

Kläder från bla villervalla (bla tröjan längst ner i högra hörnet och en sån tröja som är i mitten men annan färg)

Och mycket mycket mer, kritor, pussel ett sånt där ritbord som man kan rita på å sen sudda ut (om ni förstår vad jag menar:) )

Ja. julen var toppen. Men nått som är bättre än alla paket i hela världen är ju att vi fått vara lediga och vara tillsammans!

Hoppas ni alla andra haft en toppen jul och Gott nytt år på er!





Härlig dag!

Idag har jag varit ledig. Och det har varit så skönt! Vaknade strax innan kl 10 (!!!) när storebror ringde å sa att dom kommer och hälsar på.

Barnen (Holger och Mika) busade på här hos oss ett tag och vi fikade lite innan vi for iväg. Först åt vi lunch på thulegården och sen for vi in till stan. Stefan kunde inte vara med så länge för han var tvungen att gå å jobba.
Jag shoppade nya ögonskuggor till grymt bra pris på kicks. En från make up store och en sån där med 4 i från IsaDora, slutsumman blev 107 kr. Som hittat!
Hittar dock inte mina penslar men ska nog leta upp dom i röran och i morgon ska jag "inviga" nån av dom nya fina :)

Storebror köpte en ny vinterjacka på vildmarkshörnan. Jag har också en ny jacka. Eller nu är den ju inte ny nåmer men ändå =) Fick en fin Canada Goose av min kära sambo här i höstas. Den är grymt varm och skön!

Efter att vi varit på alla affärer inne i stan så stannade vi till på kvantum och köpte blöjor åt barnen. Sen sprang jag in på möbelhuset och betalade vårat nya köksbord! Stefan och Jocke (bror) ska åka och hämta det i morgon!

Tänkte skriva lite om julen men det gör jag i ett annat inlägg :)

Morgonpigg

Har vaknat vid 6 tiden, av tidningsbudet. Kan inte förstå varför man måste springa å klampa i trappen så tidigt!?! Sen blir jag ganska less på en granne som varje morgon rastat sina hundar på gården och hetsar dom till att skälla! (har sett att han gör det då jag oftast är på väg till bussen vid den tiden)
När jag ändå gnäller kan jag passa på att irritera mig över idioterna som parkerar bilarna på gården så igår kunde inte traktorn ploga. Så nu är det typ 20 cm snö där...

Angående hundspannsolyckan som var igår så kan jag bara säga att det är så tragiskt! Om ni alla bara visste hur många det är som kör hundspann som aldrig har sett en hund förut, typ. Vem som helst får jobba som hundspannsförare och det är inte konstigt att olyckor sker! Tänk om dom kunde förstå att dom inte har företräde framför alla andra (som dom verkar tro) och om dom kunde ha kontroll över sina hundar! Vet inte hur många lös-springande hundspann jag har sett. Nä, det krävs skärpning så att fler människor slipper sätta livet till!
Det är andra dödsolyckan med hundspann, på exakt samma ställe!


(undre hur många gånger man kan skriva hundspann i ett inlägg??)

Ha de gött!


Nu är det nära!

Snart julafton! julen kommer som vanligt att firas hemma hos mina föräldrar i jukkas, Med min karl och barn samt mamma, pappa, lillebror, farmor och farbror. Storebror m. familj ser vi tyvätt först på juldagen eller om det var annandagen. Ska bli så kul å se när Holger öppnar alla sina julklappar! =) Är ledig hela julen men sen är det jobb som gåller resten av veckan. Eller har tagit ledigt onsdagen för att hinna umgås med bror, anna och Mika. blir nog kul för kusinerna att få träffas. Blir ju tyvärr inte så ofta då dom bor i Umeå och vi här.. Måste planera in en helg då vi åker till Umeå och hälsar på dem! Kanske i februari/mars någon gång! Nu sitter jag på radiotjänst och är grymt sugen på att öppna julklappen som vi fick idag! Och i morgon får vi som är medlemmar i unionen julklapp därifrån. Man blir ju bortskämd :) Hoppas ni har det bra allihopa!

Elände

Som om inte magsjuka vore nog så har prinsen fått ögoninfektion. Väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan ringa BVC. Har kokat vatten i några dagar och tvättat hans öga men det blir inte bättre :/


Lucia.

Var det igår. Lämnade av Holger på dagis vid 06.20. Han hade sina söta tomtekläder på sig (som jag köpt för typ 1 månad sedan) åkte till jobbet och ner till underjorden. Vid 8.45 ringer dom från dagis. Holger spyr. Dom skulle ha luciafirande på "folkan" i Jukkas kl 9. Helt plötsligt hade han legat på golvet och grinat. Dom visste inte om han ramlat och slagit sig eller om han lagt sig där. När dom tog upp honom började han iaf att spy! Stefan åkte och hämtade honom och han spydde hemma också :/ när jag kom hem mådde han bättre men han har spytt lite.. I natt har han vaknat en gång och mått illa. Stefan fick vabba igår och jag vabbar idag och resten av veckan. Blir en betydligt större förlust om Stefan ska vabba hela veckan.

Nåväl. Nu sover min lilla sjukling och jag ska också vila lite :)


Tredje advent..

Redan!! Jag har knappt nå julkänslor ännu.. Hade tänkt baka pepparkakor igår men vi hade annat för oss. Som tex ett besök på gruvtrollets lekland!:)
Åkte en sväng till Jukkas och hämtade posten (inte adressändrat ännu) och Holgers dagiskort hade kommit! Underbara unge vad fin han var på både gruppbilden och dom enskilda!

Idag ska jag jobba. Usch och fy!! Är julbord i morgon så typ 1000 saker som ska fixas!!!
Eg ska jag jobba dubbla i morgon men jag tror inte att jag orkar det. Måste sedan jobba dubbla resten av veckan så...



Jobb

Sitter på radiotjänst och ringer och kontrollerar och informerar, chefen kom förbi med en söt liten tablettask nyss så jag sitter här och äter godis :)
Slutar redan kl 19 idag, skönt!!!
I morgon är jag ledig iaf!

Min mamma ringde tidigare idag och sa att dom bla köpt en styrkälke ( som vi säger, bob, rattkälke eller snowracer heter det också) väldans snällt! Hade tänkt köpa en sån åt honom :)


Andra advent.

Och snön Vräker ner där ute! Idag har vi mest varit hemma, skjutsade Stefan till jobbet vid 14 tiden sen var jag och Holger och hälsade på min mormor. Efter det en sväng på kvantum och Clas Olsson..
Sen var vi på thai och åt middag med Tessi och Lowa.

Hade tänkt baka idag men det får bli någon annan dag. Nu ska jag och Holger städa hans rum innan han ska sova :)


Helg!

Äntligen :) det enda tråkiga är att Stefan jobbar. Men han har iaf bytt bort sin em i morgon till en fm, så vi får umgås i morgon kväll iaf! På söndag ska vi baka pepparkakor hela familjen, mys!

Idag har jag jobbat som vanligt. Sen åkte jag och hämtade bästa barnet från dagis.

Blev lite nojjig igår att det var magsjuka på G hos lilleman.. Han bajsade 3 blöjor på em/kvällen (ursäkta informationen) men sen var det lugnt och idag har det inte heller vart nått så det är förmodligen tänderna som orsakade detta bajsandet:)

I morgon ska vi bara mysa jag och min underbara unge!


RSS 2.0