hoho

Glömde mitt lösenord till blogg.se. Men nu är det fixat!
Fredag idag!
Jag har ledigvecka! Skönt! Dock jobbade jag igår.. Tiden gick riktigt fort! Var ute å jobbade konstant i 6 timmar! Först var vi och grävde upp en väg för att sätta nya dräneringsrör och sen bärgade vi ner en ny maskin, och eftersom att maskinerna går typ 10 km/h så tog det ganska lång tid! Från att vi startade tills vi var framme på depån under jord tog det ungefär en timma. Tror inte att dom som hamnade bakom var så glada. Det tar vanligtvis typ 10-15 minuter att köra den vägen..
 
Men, idag är ordningen återställd och jag är LEDIG. Sitter i soffan med macen i knät och kollar på gamla avsnitt av desperate! Holger är på dagis. Nästa vecka blir en hel dagisvecka för honom (hör inte till vanligheterna) Så vi mjukstartar lite denna vecka med 2 korta dagar=)
Jag ska passa på å fixa här hemma. Diska, tvätta, plocka och städa. Kanske att jag åker och handlar också innan jag hämtar prinsen från dagis!
 
Var inte på team sportia när jag var på väg hem. Har nog varit in varje dag de senaste 2 veckorna. Vill att de ska få in molos och reimas vinteroveraller NU. 
 
Nä, disken verkar inte diska sig själv (kanske skulle införskaffa en diskmaskin?)

RSS 2.0