Som alltid..

Så var det ett tag sedan sist! Är riktigt dålig på att blogga! Blir helt enkelt inte att man sitter vid datorn när man kan göra allt med iphonen! Fast det är lite jobbigt att blogga med den.. Förra veckan var vi i Luleå onsdag-söndag! Holger var lite små krasslig så vi tordes inte hälsa på så många! Eller ja, ingen förutom Stefans moster! Nu går Holger för fullt! Kryper ibland men mest så går han:) han pratar inte så mycket, eller ja, hela tiden men inte så mycke som man förstår :) i morgon åker mina föräldrar till stugan. Var flest tänkt att jag och Holger skulle åka med dom (Stefan jobbar) men vi stannar hemma! Om vi åker med dom så blir det ganska trångt i bilen + att vi inte kan ta med vagnen då hundarna sitter i bagaget! På tal om vagn så har Holger fått en ny vagn! En emmaljunga scooter 2.0 tror jag att den heter! Den är svart med blåa detaljer! Ska slänga in en bild på den när jag sitter vid datorn! Nu ska jag och Holger åka på stan och ombesikta (ombesiktiga?!) Ikväll bör jag ta en löpartur. Det håller på att spåra,igen!

Trött!!

Är helt sjukt trött! Förmodligen pga 1, vädret är som sagt PISS! 2, Holger har vaknat tidigt hela veckan 3, vi gör inte så mycket annat än p sitter inne! Ska snart krypa ner i sängen med min bok! "eldens barn" en bok om Josef mengele, en läkare som gjorde massa äckliga grejer i auschwitz. Han var extra intresserad av tvillingar och plockade ut alla tvillingpar han hittade i ledet till gaskammaren. Fruktansvärt vidrig bok och jag mår illa hela tiden när jag läser den! Den sak med boken som har berört mig mest (förutom att han plågade barn) var att han plockade ut folk som hade olika färg på ögonen, skickade dom till gaskammaren och sedan plockade han ut ögonen på dem (han "forskade om genitik osv) jag har ju olika färg på mina ögon. Det högra är kringränt och det vänstra är blågrönt + att jag har ett födelsemärke i högra ögat. Jag hade alltså skickats till gaskammaren med ett kryss i pannan (han märkte ut dem så så att han skulle hitta dom bland alla hundratals som blev gasade) på stört! obehagligt! En bra bok faktiskt. Fast hemsk. Men bra.. Nu orkar jag inte skriva mera så, godnatt!

Regn och rusk

Det är +3 grader ute och det bara regnar och regnar. Vill ju knappt gå till brevlådan :/

Nästa vecka är Stefan ledig. då ska vi åka till Luleå å bara vara (förhoppningsvis friska! är ju fan alltid sjuka när vi är där!)

Det händer inte så mycket i vårat liv just nu. Vi bor fortfarande hos mina föräldrar (det suger) Stefan jobbar och jag är hemma. förhoppningsvis hittar vi väl ett hem snart.

Holger växer och växer! Har inte varit på BVC sedan 1 års kollen och nästa koll är väl när han är 1½.. så 4 månader kvar.. Skulle gissa att han är 10 kg tung (plus, minus några hundra gram) och han är väl typ 78 cm lång kanske!
Nu går han ganska mycket men kryper fortfarande mest. "pratar" hela tiden men inte så mycke man förstår. "titta" "där" "ovve" (Vovve) "mamma" "pappa" "diddi" (allt som är gult heter diddi, som i babblarna, fast där heter den gula bibbi) Han gör "motorljud" när han ser en skoter, traktor, fyrhjuling eller liknande.
Han är ett riktigt litet matvrak! Han älskar mat och äter oftast mer än vad jag gör! (plus att han är bättre på att äta grönsaker än vad jag är)
Han är glad nästan hela tiden och han roar sig själv väldigt bra! (extra bra med saker han inte ska roa sig med, då blir det sådär obehagligt tyst!)

Näe. Nu måste jag ta tag i det där försäkringskassan tjoffset. Så att man kanske får nå pengar den här månaden också!

Maj!

Redan mitten av maj! Tiden går sjukt fort!! "hinner" inte blogga så ofta som jag eg vill:( vi bor hemma hos mina föräldrar på hektiskt, det suger! Har anmält intresse på flera lägenheter men är som bäst på 6e plats... Holger busar på mest hela tiden och eftersom att mina föräldrars hem inte är så barnanpassat så måste man hålla ögonen på honom hela tiden! Annars tömmer han lådor och skåp snabbt Som fan! Han vet precis vara han inte får vara och börjar tokskratta när man säger åt honom (tex när han bankar på vitrinskåpet eller tömmer tidningskorgen) sötunge! Stefan jobbar em nästa vecka och veckan efter ska vi åka till Luleå och bara vara! Bo på hotell nån natt och kanske i stugan nån natt!

Påsk

Har det varit! Min bror Jocke och hans familj (sambo Anna och dotter Mika) har varit här och det var väldigt roligt. Speciellt för barnen då det bara skiljer 5 veckor mellan dem! Vi har varit ute med skotrarna och bara myst på!


Holger och Mika kollar på babblarna med morfar/farfar



Holger kollar in mammas och pappas skoter, han äääälskar skotrar!




Holger åker fyrhjuling med morfar!



En bild på mina föräldrars nya hund Viggo



Ska slänga in lite fler bilder någon annan dag!

Nu hoppas vi på att vi hittar någonstans att bo snart.... Blir lite smått galen på att bo hemma hos mamma och pappa......

Loooong time!

Ja, jag är värdelös på att blogga. I måndags for vi till Luleå för att packa ihop lägenheten och flytta.
Holger blev sjuk (såklart) hade tänkt hinna träffa folk men nix nej.
På natten mellan onsdag och torsdag blev han jättedålig. Helt orkeslös var han och han bara hostade och kräktes :( Ringde 1177 och dom tyckte vi skulle åka in med honom då han var i så slö. Sagt och gjort... På sunderbyn fick han vätskeersättning (som dom på apoteket sa åt Stefan dom inte rekomenderar, är man så sjuk så ska man in på lasarettet.. hm.. jaja) och en isglass. Han blev piggare och vi fick åka hem igen.
Idag har han ätit fast man för första gången sedan i måndags!

Nu är vi i jukkas. Bilen och släpet är fullpackade och jag ska slänga mig i säng och SOVA!

Godnatt gott folk. Kommer en uppdatering typ i morgon!

RSS 2.0