Nu har vi en dator!!

I måndags var vi och köpte en ny dator =) härligt! Nu har jag någonting att göra när älsklingen är på jobbet!! =)
Vet inte riktigt vad jag ska göra... gå ut med vovven snart... hon har inte fått gå ut idag.. dålig matte jag är!
Idag ska vi åka å köpa blomkrukor.. fick en ny blomma av mamma å hade ingen kruka som passar till den... + att vi då måste köpa en ny kruka till den andra blomman som står i samma rum,
I söndags var vi å kollade på får och lamm med arwen... hon verkade tycka att dom var intressanta.. får köpa egna får som hon får valla sen ;)

Att det ska regna ute.... iiiingen lust att gå ut alls!!!
MEN... ska börja med att klä på mig! =)

länge sedan sist!

och mycke har hänt! varit på ikea 2 ggr :) varit inlagd på sjukhus 1 natt.. det var hemskt! har fortfarande ont i armen... dom satte en sån där grej i armvecket så först fick jag dropp och sen fick jag blod... skitäckligt var det... å kallt.. hela armen blev kall för att blodet var så kallt *huuuuh* å en spruta som gjorde ont ont ont... å jag som hatar blod och nålar!!!
jaja... idag har jag fått lön.. alldelens för mycke lön haha... jag å hjärtat ska å köpa en dator när han slutar jobbet.. nu är jag hos emma i boden en sväng..
måste hem sen å fixa lite... mamma å pappa kom med mina grejer i fredags... saker överallt! igår hängde vi iaf upp den stooora spegeln i hallen =)=)



ha de bra!

RSS 2.0