Alvedon..

Jag har ont i foten. helt SJUKT ont i foten! eller i fotleden... Har knappt kunnat sova i natt för det har gjort så ont!!
När jag klev upp kl 3 för å byta blöja på H innan han fick nattäta, upptäckte jag en vit fläck på foten där det gör ont. Jag är ju typ alltid kritvit men den här fläcken är verkligen VIT =) Ringde akuten för å kolla om de kan va nå farligt... Naeeeee sa tanten.. Ta en alvedon........ Jaha tack så mycke... Det har inte hjälpt ett dugg. Fläcken är kvar och det gör forttfarande ont. Det gör mindre ont när jag går än när jag sitter stilla...
Hm..

Har en halvsovande pojke i famnen... uppdaterar mera senare... Om jag inte dör (hehe)

Köksbord!

I måndags kom vårat köksbord!! Har typ inte haft nått köksbord på läääänge! Skulle fixa till Stefans gamla bord + stolar.. Började betsa stolarna mörkbruna men kom aldrig så långt som till bordet.... Nu är det iaf på soptippen och i vårat kök står nu ett vitt köksbord! Superfint!!

I söndags just efter att jag skrivit klart här på bloggen så kom min kära sambo på att vi skulle åka på IKEA... Sagt och gjort! In i bilen med hela familjen Haapalainen/Alanentalo och upp till happis!
Vi åt lite köttbullar strosade runt. Köpte inte så fasligt mycket.. En lampa till köket, Sängkläder åt Holger, Ett lakat till våran säng, ett sånt där trådbacks-ställ (?) och nån diskborste å säkert nå annat litet..
Holger sov sig igenom nästan hela ikea shoppandet.

På måndag gjorde vi nog inte så mycket (eller?)
På tisdag var jag och Holger och åt lunch med några mammor från "mammagruppen" på mat & prat. Det var inte bara våran mammagrupp som var där... Hela stället var fullt med barnvagnar!!! Det är himla bra å fika/äta lunch där. Gott om plats för barnvagnen/barnvagnarna (om det inte är som igår, typ 20 barnvagnar) + att dom har bra med lek och springutrymme för större barn samt amningsrum!!!

Idag har vi (jag och H) tvättat kläder. Det är inte så bara att springa fram å tebax till tvättstugan när man har en liten bebis. Har ju ingen bärsele (ännu) så jag måste ju bära honom i babyskyddet.. GANSKA tungt att bära på honom + all tvätt i alla trappor... Sen så måste vi ju ut ur vårat hus och in i huset brevi (vars tvättstugan är) så alltså har jag vart tvungen att klä av och på honom flera flera ggr idag...
Nu på kvällen har vi hela familjen varit och hälsat på Stefans kompis Micke och hans sambo Linda och hennes dotter Nellie. Holger fick en jättefin present! En elefant som spelar när man drar ut den (ja ni vet som man hänger ovanför spjälsängen tex.)
Påtal om presenter så har han fått en massa fint av allihopa! Tack så väldans mycket!

I morgon packar vi in hela familjen i v70:n igen (inklusive hunden denna gång) Nu ska vi till Kiruna och på lördag ska Holger få åka på sin livs första pimpeltävling!! Hoppas ¨på bra väder!!

Nu ska jag bära lilleman till hans säng och så ska jag krypa ner i våran (renbäddade) säng!!

Fixa och trixa.

Har fyllt i papprerna om föräldrapenning och barnbidrag (anmäla konto å sånt) Ska fixa så att jag i fortsättningen kan fixa mina fk ärenden på internet. något smidigare!
Har även fyllt i namnpapprerna!

Holger sover! I sängen för ovanlighetens skull. Annars gillar han mest att sova i mammas famn på dagarna (fast oftast så sover han inte mycket på dagarna...)
Så jag fick lite "fritid" =)
I fredags em kom lillebror hit! Trevligt med besök! Dock åkte han hem igår em. Han va inte ens här i ett dygn!!
När han kom åkte han och Stefan å handlade lite öl och jag lagade mat.. Sen åt vi mat och morotskaka till efterrätt (som jag bakade medans jag lagade mat)
Sen somnade jag och Stefan och Kristoffer satt uppe några timmar å kollade TV å drack öl.
Igår gjorde vi inte så mycket. Åt på MAX och sen for Kristoffer hem. Typ.

I måndags var vi på en "extra-vägning" på BVC då bm tyckte H gått upp för lite i vikt. (från 3240 till 3310 på en vecka) Men i måndags vägde han 3510 (alltså från 3310 till 3510 på 4 dagar) Så han blev "godkänd" I morgon ska vi dit igen och då ska dom även mäta honom! spännande! =)

I torsdags var jag på premiärtur med vagnen (ensam alltså, har ju gått med Stefan tidigare)
Dock tog jag nog i lite för mkt.. Promenerade in till stan och runt där lite (inte i affärer utan utomhus) Kl 10 ungefär gick vi hemifrån och efter kl 13 var vi hemma! Då var det en MYCKET trött mamma! Hade alldelens för mkt kläder på mig dessutom! tjockjacka å vinterkängor!
Idag är det inge vidare väder ute. Det regnar! Har snöat igår och hela natten samt i morse. Men nu regnar det tydligen....

Men vi ska ge oss ut en sväng (med bilen) å kika om vi hittar en kökslampa å nån matta till hallen (nu har vi ju ÄNTLIGEN fått vårat nya golv till köket och hallen)

Hejpa hej

jahaja

Då var det måndag igen. Kl 14.45 ska vi på BVC å väga gossen. 3310 vägde han i torsdags...

Orkar inte skriva så mkt. ligger ner i sängen med datorn = inte så skönt.

Jag och holger ska å handla lite nu strax. dom ska lägga golv i köket och hallen å när dom har lagt spacklet så får man inte gå på det på några timmar...


uppdaterar mera senare...

Påsk..

Hela påsken har vi spenderat i jukkas. Det har varit MYCKET skönt!
Är ju fortfarande ganska öm efter förlossningen så ligga och vila det är min grej den här helgen!
Igår var vi iaf ute en kort sväng med barnvagnen och idag har vi promenerat till konsum fram och tillbaka! (stort framsteg med tanke på att jag för några dagar sedan knappt kunde gå mellan sovrummet och toaletten utan att hålla på å dö)
I morgon ska vi åka hem. Stefan börjar jobba :/ kommer att bli så tomt hemma utan honom!! Han har ju fått fixa allt hemma sen Holger kom. Laga mat, diska, städa, tvätta osv..
Den 16/4 kommer dom och lägger nytt golv i vårat kök samt i hallen. Det kommer väl att damma och leva om ganska mycket :( Vet inte vad jag och Holger ska göra då. Kanske åker vi till jukkas igen!


Nä. Nu ska jag vila lite.

RSS 2.0