Saknar..

saknar min brorsdotter väldigt mycket! Tycker att den här veckan kan gå fort!!


TVÅ år

Idag har vi haft kalas här hemma. Våran älskade lilla Holger fyller nämligen 2 år idag!
För två år sedan låg jag där i sunderbyn och hade ooooont och undrade om jag skulle hinna se greys anatomy kl 21... (Han är född på en onsdag) Men han kom ut 21.28 så det blev inge greys för mig den dagen!=)
Men jag fick ju världens finaste lilla pojke istället!
Holger sover nu sött i sin säng. Han somnade i soffan efter tandborstningen när jag höll på att fixa till hans säng, sötisen.
Hade tänkt skriva ett "två års inlägg" Men det får vänta till i morgon. Är galet trött!
Hoppas ni haft en bra dag, vi har iaf haft en KALASBRA dag!

Fredag!!!

Så skönt med fredag!! Har varit en slitsam vecka på jobbet. I onsdags var jag i svappavaara och jobbade i restaurangen som Fazer (företaget jag jobbar åt) har en restaurang. Lokalerna där är verkligen under all kritik, men planer på nybygge är tydligen på G. Idag har jag varit ensam i matsalen under jord (vanligtvis är vi 2) så det var lite stressigt!
Men nu är det äntligen helg! Tog helg lite tidigare idag eftersom att Holger var lite febrig i morse och Stefan började jobba kl 14. Planen idag var från början att jag skulle fixa det sista inför kalaset i morgon innan jag skulle hämta Holger från dagis. Men eftersom att han inte varit på dagis så fick han följa med. Men när jag skulle köpa present åt honom så fick han vara med mommo och moffa en stund. Vilken tur att vi har dom! Vad hade vi gjort utan dom?? Nu sitter vi å myser i soffan efter ett bad. När Holger har somnat ska jag baka lite och städa! Men först måste jag å handla lite till... Glömde köpa grejer till vaniljkrämen som ska vara i tårtan...
Tänk, i morgon är det 2 år sedan vi fick träffa världens bästa Holger för första gången!:)


Det där...

Med å träna... Blir inte så mycke sånt för min del. Men jag promenerar en hel del och mitt jobb är ju inte precis stillasittande. Springer runt där några timmar varje dag. Hur som helst. När vi var å handlade lite inför våran fjällresa så köpte jag bla ett underställ. Tog stl M som vanligt men när vi kom hem och jag provade det så var det för stort! Fick byta till stl S (34/36)!!!! Vågen visar inga större förändringar men det spelar verkligen ingen roll för mig. ;)


Söndag, igen!

På morgonen när vi vaknade var det strålande sol och vindstilla! Tog en promenad med vagnen och gick in på ÖB och köpte en liten tvättkorg. (jättesmart verkligen. Var skitjobbigt att bära hem den) och när vi kom ut hade det börjat blåsa och blivit molnigt. Gick hem och efter en liten stund var det snöstorm ute. Märks att man bor i fjällen!
Ska baka lite bullar senare. Nu sitter jag och kollar reprisen av greys anatomy eftersom att jag somnade i onsdags.

Måste bara skriva Grattis till Sofia och Andreas som fick en liten son idag! Och grattis till Vilja som blivit storasyster!:)


RSS 2.0