första advent?

är det idag det?
idag har det iaf varit skyltsöndag.. och det har varit riktigt stressigt på jobbet!!! vi har inte hunnit med allt vi borde ha hunnit göra... hoff... men men 2 veckor kvar tills de e helgjobb igen... H A T A R att jobba varannan helg..!
Arwen skäpper hår, mycke hår.. och det är så förbannat jobbigt!!! hår ÖVERALLT! hade tänkt städa idag... men jag orkar inte! ska nog ta en dusch och sen blir det sängen!!
I morgon är jag ledig.. då ska jag bara ligga i sängen halva dagen å sen städa lite..
är såååååååå trött!!!

nåväl jag är trött. jag hatar att jobba.

Gonatt... jag är trött ;)

Nu är det jul igen

Tydligen!! Fast jag gillar inte julen. Tänker inte julpynta nått här hemma. får nog av det på andra ställen!!

Igår bakade jag faktiskt!! dumle och nobless kakor... hur gott låter inte det? och vet ni hur gott det var!? JÄVLIGT gott =)=)
Dock så är dom i frysen i jukkas, det var där jag bakade.. för det första så skulle jag vräka i mig allihopa på en gång om jag hade dom hemma.. och för det andra så är det inge kul å baka eller äta kakor själv!!

Jag har kommit på att jag ska åka till thailand och vara där i 1 månad... typ om 1 år... hela januari kanske...?

Idag har det varit sjukt mycke folk å handlat!!! Jag tycker nästan att det är äckligt när man tänker på hur mycke svensk handel tjänar på julen!!!! kollade lite statistik på jobbdatorn... om man jämför den här helgen med förra helgen så var det + 30.000!!! iofs så har det vart löning i veckan, men ändå... 30000 i skillnad!
I morgon är det skyltsköndag.... känns som att det inte kommer att vara en likha lugn söndag som det brukar vara!!

Nä... nu ska jag kolla "astrid lindgrens jul" julavsnitt från pippi, saltkråkan, emil, madicken mfl! hur mysigt som hellst!! kanske skulle koka en kopp te och myyysa i soffan... fan, jag skulle haft en dumlekaka här =)

Nu jävlar..

Får det sluta snöa!!
Har jobbat idag... till 19.15... det var ju det där med att säga NEJ!
Vill vara ledig nästa fredag... ska kolla om det går. hade vart så skönt!
Nästa helg är det marykay julfest i luleå. tror jag åker ner redan på fredag! känns lite jobbigt å åka bara över en natt!!
Tänkte städa idag... men ångrade mig. jag orkar inte. vaknade först kl 7.30 i morse.. somnade om å vaknade kl 11.. jag som tänkt göra så mkt på morgonen... var bara att gå ut med vovvsi och sen åka till jobbet!! skulle eg sluta kl 18... men men... måste öva "nej nej nej nej nej.. jag kan inte jobba"
Hjärnan och kroppen skriker NEJ.. men munnen säger "JA" hur kan det komma sig?
Ska få låna en bok av sussie.. som lär en att säga nej typ haha
I morgon är det jobb igen.. 8-18!! guuuu va kul!! sen ska jag till jukkas och skriva ut massa saker. prislistor och sånt!
Sen ska jag hem igen. är less på jukkas. är less på allt. förutom min säng.

Till helgen ska jag jobba. ooooh va roligt.

jag är less.

Jag vill inte...

Idag är jag bara allmänt less!
Och jag säger bara. JAG VILL INTE

För det första.. den ständiga frågan "när ska du börja plugga då?" kanske ALDRIG?!?! jag vill plugga.. tycker att det är jättekul men... varför plugga till nått bara för att? har varit intresserad av att bli lärare men, det finns inga jobb inom de ämnen jag är intresserad av! polis.. måste operera ögonen... osv osv osv. varför är alla så hysteriska på att man måste plugga? tänk om man inte vill det? man är inte en sämre människa bara för att man inte pluggar. sådeså!

För det andra.. barn... jag gillar inte barn.eller jo, det gör jag... Men.. OM jag skulle få en unge som det på nått sätt är något fel på. så kan jag inte garantera att jag skulle älska det. alla barn förtjänar en mamma och en pappa som älskar det. Jag kan inte garantera det. JAG VILL INTE ha barn helt enkelt. så snälla.. fråga aldrig mig om/när jag ska skaffa barn. för det ska jag inte! jag trivs så bra med bara arwen! hon kommer nog leva i minst 10 år till och efter det ska jag skaffa en ny hund. kanske klona arwen. hon är det bästa som finns. skulle välja henne framför ALLA.

Nej. Jag ska bo ensam för alltid alltid. och vet ni varför? FÖR ATT JAG VILL!

Det bästa som hänt i mitt liv är 1. ARWEN och 2. att bo helt SJÄLV.

Kan ju avsluta med att säga: jag är egoistisk. och det står jag för.

fuck you

jobb jobb jobb...

Jag är less på att jobba! Jag är less på att jag är så dålig på att säga "nej jag kan inte" Jag är såååå less på att jag alltid säger "ja men självklart!"
Skulle vart ledig på torsdag men vipps så har jag lovat att jag ska jobba då! fan! jag har inte tid!! jag orkar inte!! Kan nån lära mig att säga NEJ?!?

Jo.. idag har jag jobbat 11-19.15.. börjar kl 7 i morgon *gäsp* somnade typ kl 03 i natt! var inge kul å kliva upp... blir nog att sova några timmar tidigare nu i natt!

TRÖTT

Idag är jag välditgt trött!! Hade tänkt kliva upp 05.30.. ta en låååång promenad med vovven och sen promenera till jobbet! Kan ju säga att när jag tittade ut genom fönstret så blev jag inte så sugen på att gå ut överhuvudtaget!! Klädde iaf på mig och gick ut med arwen runt kvarteret.. och sen när vi skulle gå in så ville hon stanna ute och busa. För hon ÄLSKAR snö! det gör iofs jag också. när den redan är på marken. efter många om och men fick jag iaf in lillpigan :) tog en snabb dusch och sen tog jag bilen till jobbet!! =)
Har slutat redan kl 13. ut med hunden en snabbis och nu sitter jag i sängen med täcket över mig och datorn i knät! Om nån timma ska jag och arwen bege oss ut på en långpromenad... nån som är sugen på att följa me? haha
Men först ska jag bara vila lite..

Öppet hus på onsdag! glöm inte det!
Puss puss

Sängen

Har spenderat nästan hela dagen i sängen! (jo ensam.....)
Nu sitter jag här i sängen med datorn i knät å äter "never stop", dricker cola och tittar på "ensam mamma söker"
Den 6/12 ska vi ha julfest med MK i luleå! ska bli kul!! vet inte riktigt vart vi ska sova bara?! får väl mejl av tessa om det senare =)

Nä.. nu ska jag skicka in min veckosummering...

Mary Kay

Jodå.. idag har vi haft utbildning HELA dagen! är riktigt riktigt riktigt trött!!! fick iaf en parfym i present av Tessa! Jag tycker om presenter!!! =)
Kl 20 ska vi å äta på city krogen... först ville dom gå och äta julbord.. men jag som typ äter köttbullar och potatis från julbordet tycker inte att det känns värt att betala nästan 500 spänn för det! så det blir buffé med fläskfile för 150kr! mycket bättre!

Nä... kanske återkommer senare!

Snart snart snart...

Ska jag tattuera mig igen!!! När jag gjorde min förra (eller ja.. den enda jag har också...) så satt jag och skrattade och rörde på mig hela tiden... det gör SVINONT! Så nu sa hon att hon ska tejpa fast mig så att jag inte kan röra på mig.. schyst!! =)
Blir iaf en på benet denna gång... från fotknölen upp till knät (typ) förde en bild till henne idag... som hon ska ändra lite på så att den blir lite mer personlig!! Jag längtar som fan! fast samtidigt är jag nervös.. för jag vet hur ont det gör!!
Fast det va nån som sa att man inte får ha ett jämt antal tatueringar... så jag måste alltså göra en till efter denna! men då ska jag göra arwens tassavtryck... vet inte vart jag ska ha den bara... hon har ju väldigt små tassar min lilla dam!!
idag har jag förresten druckit 1 liter energidryck... som redbull typ fast den va i en 1 liters pet-flaska.. så.. jag är inte trött.. inte ens nästan!

Nä.. nu ska jag göra nå vettigt av min energi... städa typ!! fast jag tror inte grannarna blir så glada om jag dammsuger nu....

Aja... ha de gott!

Hemma

i soffan... Är så sjukt trött! har varit det i flera dagar!! ska bli så skönt att vara ledig till helgen!! men på lördag har vi mk-kurs... hoppas att vi inte börjar så tidigt... jag behöver verkligen få sova!!
Idag har jag haft massa snygga killar springandes i bageriet! både från peab och så några målare... =)
Tur att jag bakar i morgon också! och på måndag! för dom hinner säkert inte klart i morgon... :p Ganska sega är dom dock må jag säga... det har tagit över 1 vecka för dom att riva en vägg å bygga upp en ny (som inte ens är färdig ännu....)
Men men... jo.. nu ska jag lägga mig i sängen


Popcorn..

..Äter jag till middag idag! Vad äter ni?

Är riktigt riktigt trött!! tror att jag ska ta en vaaaarm och låååång dusch och sen lägga mig i sängen å inte kliva upp förrän i morgon kl 05.45 (eller om jag kanske znoosar lite....) men senast kl 6 ska jag upp... börjar jobba kl 7...
Men. jag får inte somna för då missar jag greys! missade ju desperate igår :(
Nästa vecka på onsdag har vi (som säljer marykay här i kiruna) öppen hus! I rymdhuset... kom förbi! 30% på valfri produkt =)
Nä... duschen nästa!

Snöstorm

Japp... Nu snöar det ute igen... plus att det blåser som faen!! brrrrrr!!!
Ska alldelens strax krypa ner under mitt varma täcke! (eller nä just nu är det iskallt för jag glömde det ute i 8 timmar... skulle bara vädra det lite...)
Missade desperate idag!! måste kolla reprisen sen när den är!
Har varit i jukkas och haft MK visning för mamma och några av hennes kompisar... Det tar lite tid när alla ska rengöra ansiktet, peela, använda alla krämer... och sen välja foundation åt alla... concealer.. ögonskugga.... läppenna... läppstift... läppglans... rouge.. eyeliner... och allt annat... det tar tid.. men det är samtidigt jätteroligt!!
Men som sagt.. nu blir det sängen nästa!! jobbar 8-18 i morgon. inte SÅ roligt. men ska väl överleva det den här gången också... sen e de jobb 7-16 torsdag å fredag.. å ledig helgen!! Men då kommer Tessa... å ska ha smink-kurs för oss... och sen blir det väl utgång på kvällen!!
Nä...

Godnatt!

Seeeeeeg

Känner mig riktigt trött ochh seg idag!! Och det var väldigt svårt att ta sig upp ur sängen i morse!! klev inte upp förrän 06.30... stressigt värre blev det då!! Har slutat redan kl 13.30... kl 19 ska jag ha MK visning hos morsan... åker nog dit tidigare så kan jag äta middag där :)
Nu ska jag nog dammsuga lägenheten.... massa hundhår överallt... :/
Eller... först ska jag nog vila en stund.. sova en timma kanske!!

Kväll

Och nu ska jag sooova!! Upp tidigt i morgon.. börjar jobba kl 7! Nya cosmopolitan trillade ner i brevlådan idag... har jag nått att läsa också =)=)
Så.. natti natti!

Ledig!

Och idag har jag inte gjort nånting!! jävligt skönt måste jag säga!! Ska å fika med Emma snart..
Och kl 18 ska jag ha hudvård och sminkvisning hos Ida! en hudvårdsklass tar ungefär 2½ timma och en smink tar ungefär 1½ timmar..... så... hemma efter kl 22 ikväll alltså!! I morgon har jag samma sak hos mamma.. fast kl 19.. men då får tanterna ta fikapaus 21-22 för då ska jag se desperate hahaha =)
Eller... jag har faktiskt varit å kollat på skotrar idag! är riktigt riktigt sugen på att köpa en skoter! ha en egen skoter å kunna åka iväg när jag vill!!! meeen.. dyrt dyrt dyrt... å hur kul är det att betala lån + försäkring på en skoter året runt.. när man bara använder den 4 månader om året?! inte så....
Nä.. nu ska jag diska efter middagen igår!

Hoff!!

Söndag kväll... Idag har jag jobbat 10.30-16.15.. inte så många timmar men dagen känndes låååååång!! grymt less på att jobba!!!
Sen hade alida inrednings"party" hemma hos sig (innerum.se) det var trevligt! handlade lite men tyckte allt var så dyrt! fina grejer!! köpte lite eventuella julklappar.... hoppas att jag får nån tjej på lottningen haha :) fast pappa hade hade blivit glad om han fått doftljus.. en fin duk eller roliga bull/muffins-formar? =)
Sen har jag och arwen lagat mat.. eller ja.. jag har lagat mat och jag å arwen har ätit... =)
i morgon e jag ledig!! ska bli sååå skönt! ska sova tills jag vaknar =) lär väl bli strax efter 7... brukar vara så när jag är ledig!!
Måste få hit nån som kan fixa min lampa i garderoben!! (och nä det är inte bara glödlampan som gått sönder....:p)
Har fortfarande inte skurat här! eller dammtorkat.. men det får bli i morgon för ikväll orkar jag inte!


Nu blir det sängen!

Puss och godnatt!

Lördag

Idag har jag först jobbat 9.30-16.15.. sen har jag tvättat kläder 17-21... och nu håller jag på å städa!!
trevlig lördag va? =)
Hade varit kul att gå ut med emma och johanna... meeeen.. jobbar ju i morgon har har ingen lust att vara bakis på jobbet.. det är verkligen ingen höjdare!!
Så, nu sitter jag här nyduschad å funderar på om jag ska fortsätta städa (skura och dammtorka) eller om jag ska lägga mig i min renbäddade säng å kolla tv tills jag somnar!?
Kan ju städa mer i morgon... fast då måste jag nog dammsuga igen (arwen släpper hår) fast det måste jag nog göra ändå..Nä.. nu ska jag nog peela händerna.. det känns som att det behövs... :)

natti natti!!


ONYTTIG

Jepp.. jag och Arwen har ätit hamburgare till middag! inte nyttigt!
Nu ska jag städa lite (har tänkt städa hela dagen men det har som inte blivit....) Och sen skulle tessi komma förbi en sväng lite senare =)


Jo jävlar..

Så klart ska det vara svinkallt när man är ledig! Inte ens hunden vill vara ute!
Nu sitter jag här i soffan... borde egentligen städa! men hur kul är det? har donat lite med mina marykay grejer..
Hade behövt tvätta.. har tvättstuga på lördag och måndag (om jag skulle råka missa lördagstiden...)
Till helgen blir det jobb jobb jobb... är inte peppad på det! hade vart så skönt att vara ledig!!
Nä.. en utlandsresa, det är  jag peppad på! meeen meeen det får bli senare! måste planera lite med elin, vart vi ska åka och så.... =)

puss å kram


Onsdag

.. Och i morgon är jag ledig!
Idag har jag jobbat 07.00-16.00. Har haft 3 killar från PEAB i bageriet hela morgonen... dom ska fixa nån vägg... kul å ha nån att spana på hehe... fast en var en gammal gubbe och dom andra 2 kanske var 20-22 nått ...:)
Efter jobbet var jag vääääldigt trött! la mig på soffan å ville bara soooova... Men det fick jag inte! För kl 18.30 skulle jag på nästa "jobb" Kände mig inte alls peppad! Men så fort jag klev innanför dörren hos ulrika så blev jag på bättre humör! och det var en riktigt trevlig kväll!!! :) (Säljer Marykay produkter för er som itne visste det www.marykay.se) så nu vet ni vars ni ska köpa smink/hudvårdsprodukter! :p
I morgon ska jag inte göra någonting. bara vara hemma och städa lite... gå på promenader med min älskade vovve .. ja.. bara njuta av att vara ledig!
Hade en liten plan på att jag skulle åka till narvik å shoppa! men det får bli en annan gång! =)

NU ska jag kolla greys anatomy och sen sooova!

Natti natt!

Äventyr..

Japp japp!
Jag och Arwen tog bilen när vi skulle handla. Och då tog vi en sväng förbi arwens favvoställe borta vid vindkraftverken. När vi promenerade där i skogen å kastade snöbollar så kommer det ett.... HUNDSPANN!! För 2 år sedan ungefär hamnade arwen mitt i ett spann då föraren inte hade någon kontroll på hundarna.  Så nu fick jag fick världens panik å började skrika.. inte så smart. alla hundar i hundspannet började skälla och arwen började springa mot dom! Men som tur va så va dom bara ute å tränade hundarna med fyrhjuling så han fick lätt stopp på sina hundar (PUST) Och arwen kom till mig (duktig flicka) sen promenerade vi till bilen och åkte till affären. Det var nog med äventyr för idag! nu ska vi bara vara inne och mysa... och ta nån promenad runt kvarteret där det inte finns nå hundspann!!


:)

Jobb jobb jobb

Heeeela veckan!! fast jag är ledig på torsdag, det ska bli skönt! Och idag har jag bara jobbat 7-13.. riktigt slapp dag!
Nu ska jag och min prinsessa Arwen ta en promenad till konsum och köpa nått att äta (orkar inte handla på jobbet.. vill bara därifrån när jag slutat!) så.. vad ska man äta idag?


Ha de!

Party..

Jodå, igår var det party! Först jobbade jag 9.30-16.15.. hem å duscha å fixa lite och sen samlades vi på jobbet kl 18.00 för å dricka lite innan vi gick till City krogen där vi käkade fläskfile och potatisgratäng, det var gott! till efterätt var det vitchokladmousse med romindränkta(?) björnbär. det var också gott. men väldigt sliskigt! till det var det ju såklart kaffe, men det dricker ju inte jag och te ville jag inte ha (det var väl ändå alkohol vi skulle dricka?) Alla andra drack baileys eller tequila rose så drack jag... ja, just det MINTTU.. att jag aldrig lär mig alltså! När vi ätit färdigt gick vi tillbaks till jobbet och satt där å drack tills jag, Alida och Wandee gick till ferrum. Vi kände ingen. Senare kom även Sussie, Lena, Tommy, Åsa och Kent dit. Alida åkte hem och jag stannade kvar och drack minttu. *suck* sen åkte jag hem!
Vaknade i morse och mådde ganska bra! åkte på coop med lillebror och köpte farsdagspresent åt pappa. Sen åkte vi mot jukkas. När vi åkte över laxforsbron skrek jag åt lillebror "stanna bilen NU" hoppade ut ur bilen och mådde inte så bra. :/
Sen har jag legat på soffan hemma hos mamma och pappa tills vi åkte upp på stan å köpte hamburgare!
Nu på kvällen har jag varit förbi Tone (som fyller år i morgon) och ätit smörgåstårta. Nu är jag hemma och ska krypa ner i sängen snart! Arwen mitt hjärta ligger brevi mig och sover! Hon är det finaste. Nu ska inte jag gå ut på ett bra tag. Fast tydligen ska vi ha personalfest igen den 13 december. Då ska jag vara NYKTER.

Go natt!


Jo..

Jag har en blogg IGEN! ska försöka uppdatera lite oftare än 2 ggr/år!
Har varit ledig från jobbet i 5 dagar! jävligt skönt.. men ska jobba igen i morgon. :/
Jag tycker inte om att jobba! jag är less! jag vill ha SEMESTER!

Saknar mitt hjärta arwen som är på höstlov!

På lördag har vi iaf personalfest! ska bli riktigt riktigt roligt =)=) hoppas jag! Har inte vart ut sen.. festivalen! och när var det.. i JUNI typ!

Well. nu ska jag duscha å sen väntar sängen på mig!

Natti!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0