Tänkte...

Börja fixa med bloggen idag. Men det har varit tokbra väder!! Så när Holger vaknade 08.45 så klev vi upp och gjorde oss i ordning och for på vår mässan på arcus. Simon och Tomas (ni vet från tv =) )var där! DFock var det så mycke folk där så vi såg dom inte. Såg dock en massa andra saker =) Käkade en suovas och sen åkte vi in till stan och strosade och delade på en mjukglass! =)
Igår gjorde vi pizza till middag.. Holger var lite grinig just då (övertrött stackarn) Så vi åt i omgångar medan´s den ena av oss försökte få lillman att sova.. Ikväll ska vi göra ett nytt försök! =)

Har lillen i knät.. skriver med en hand = liiite jobbigt... Så jag ska nog sluta skriva och gosa med prinsen istället =)

Jooo förresten!! Nästa vecka kommer nästan hela familjen hit!!! Lillebror jobbar dock tror jag och Anna å Mika blir kvar i ume pga nå jäklans bröllop ;) Vill ju träffa Mika å se hur stor hon har blivit!
Nästa sommar kommer nog kusinerna hitta på massa BUS i stugan.. =)

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja det var så jäkla typiskt att bröllopet skulle vara JUST den helgen...jag och Mika hade velat träffa Hogge och alla er andra förstås :) Meeen det kommer ju en sommar också, vi hinner nog ses! :)

2010-05-08 @ 23:37:42
URL: http://cyberkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0