Bla bla bla

Så var det söndag igen. Stefan jobbar 12 timmars idag. Inte så väldans skoj.. Han har börjat kl 12 och slutar kl 00 i kväll/natt. Men sen är han ledig i en vecka, eller ja, han skulle ha vart ledig men har av nån anledning tackat JA till att jobba natt torsdag och fredag. Då ska han väl istället vara ledig måndag och tisdag... Planen var ju att vi skulle ha åkt till Kiruna på tisdag men det går ju inte nu.. Så istället får vi åka dit på fredag morgon när S slutat jobba..
I morgon var det tänkt att Stefans arbetskompis Per ska komma hit och fota Holger. MEN Holger har fått massa utslag i ansiktet och på magen.. Måste kolla bättre sen när han har vaknat upp från sin vila... Om inte utslagen försvinner tills i morgon får vi nog ta och fota någon annan dag... Funderar på om utslagen kan ha nått med hans feber att göra?? Eller nu är febern (tack och lov) borta.. Ska googla det =)

Ja.. idag har vi varit och röstat. Promenerade dit med Holger i vagnen. Nu måste vi ta bort liggkorgen och göra i ordning sittdelen. Han försöker typ klättra ut! Galenunge!! Är ganska förvånad ändå att han har accepterat att ligga ner ända tills nu, han är ju ändå snart 6 månader!

Har bakat ett gäng kladdkakemuffins. Jag är helt galen i dom.. Ska försöka att inte äta upp alla innan Steffi slutar =)=)

Kommentarer
Postat av: Marie

Har han haft feber i tre dagar? I så fall har han kanske gjort bort tredagarsfebern. Den avslutas med röda prickar, först på bröstkorg och rygg som sedan sprider sig ut över armar, ben och ansikte. Om utslagen sitter kvar ett tag är det mest troligt det. Om de försvinner på en gång kan det bara ha varit vanliga värmeutslag orsakade av febern.

2010-09-19 @ 16:27:51
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0