Okej?

För ungefär två år sedan bytte jag mobilnummer. Sedan dess har det ringt folk till mig och sökt någon Jan Beijer.. I början var det några gånger i veckan och nu är det ungefär en gång i månaden. Ofta från dolt nummer eller från stockholms trakten... Idag hade jag ett missar samtal, kollade upp numret, kriminalvården i Sthlm... Vad vill dom mig? Eller sökte dom Jan beijer? Och, VEM ÄR Jan Beijer?

Kommentarer
Postat av: Anna

Usch otäckt! Jag läste senast idag i VK om ett fall där en 14åring fått mobil med nytt nummer och där skumt folkt ringt och frågat om någon annan person. Tydligen stod den personen fortfarande på det numret om man kollade på eniro. Du har väl kanske redan kollat upp så att inte Jan Beijer fortfarande "står" på ditt nummer? Han måste ju ha haft numret någongång eftersom så många ringer? alla kan ju inte slå fel tycker man...

2010-11-29 @ 23:58:11
URL: http://cyberkaka.blogg.se/
Postat av: Marie

Googla namnet kanske det kommer upp något intressant. :)



Folk ringer jämt fel till mig också, men de frågar aldrig om någon speciell utan alltid om olika. Jag brukar svara "Peppes Pizzeria" med turkbrytning eller nå liknande. Det är rätt kul. Så brukar jag svara på sms också som går fel, det är tamigfan ännu roligare. Jag bestämde en dejt med någon "arbetskollega" efter "konferensen imorgon", höhö. Han blev nog rätt ensam på den dejten. ;)

2010-11-30 @ 07:54:57
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0