Måndag igen.

Ja, så var det måndag igen! Stefan jobbar och jag ocvh Holger härjar på här hemma. Det är fortfarande svinkallt, termometern visade -32 när vi klev upp. Nu tror jag att det "bara" är -26. Förra veckan var ju verkligen ingen höjdar vecka. Magsjuka och svinkallt. Nu är vi friska men som sagt fortfarande kallt.
Jag har inte ens hunnit testa mina skidor ännu! (eller nog hade det funnits tid men man vill ju knappt gå ut med soporna när det är så jävla kallt!)
Stefan skulle egentligen ha jobbat eftermiddag denna vecka men så blev det inte. Nån var sjuk osv så han får köra på med en till förmiddagsvecka. Kan tänka mig att han är ganska less på att kliva upp kl 04.00.

Holger har sovit dålig nu tre nätter i rad. Kan tro att han väldigt ont i munnen, flera tänder på G i överkäken. 1 har redan kommit fram vad jag har sett och 3 stycken är nästan framme.

Håller på att läsa en bok. "Mörka strömmar" heter den och den är skriven av en isländs författare som heter Arnaldur Indridason (med lite isländska bokstäver i namnet)
Har läst flera av hans böcker tidigare och dom är helt OK! Tror nog att den jag läser nu är den bästa hittills! Ska nog köpa en till bok med honom nästa gång vi är och handlar.

Nej. Lillprinsen sover och jag fryser. Ska göra upp en eld i kaminen, koka en kopp te och mysa ner mig under filten i soffan och läsa!

(Ni vet väl att han kommer att vakna preciiiiiis när jag har satt mig ner och öppnat boken?)


Och förresten. vars fan är den där golbala uppvärmningen? Kan den inte komma hit och värma lite?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0