Tio!

Igår blev våran prins 10 månader!
Skrev ett 10 månaders inlägg igår men internet gav upp precis när jag skulle publicera det... Typiskt!
Nåväl. Skriver in ett nytt nu då!!

*Väger uppskattningsvis strax över 8 kg. Kanske 8,5. Ska ringa å boka BVC tid till nästa vecka.

*Jag skulle gissa att han är 72-74 cm lång. Även det tar vi reda på nästa vecka.

*Äter gör han som en häst! Frukost: 1,5-2 portioner gröt, ½ efterrättsbägare och ibland en macka. Lunch: Mat. Nu när vi är i jukkas blir det mycke älgkött med potatis, morötter och lite majs. Stora portioner! + ½ efterrättsbägare. Mellis: en macka eller en banan. Middag: Typ samma som lunch. Kväll: 2 dl välling. Ersättning har vi slutat med sedan någon vecka. Och han verkar klara sig bra.. Nu äter han större portioner=)

*Har stl 74 på kläder, Måste snart byta till 80 på byxorna!

*Använder liberos up and go blöjor stl 4 (Helt omöjligt att få på honom
 vanliga blöjor, att ligga still är inte hans grej)

* Han sover bra för det mesta. Ibland vaknar han och vill busa/dansa/slå sin mamma mitt i natten. Han somnar rätt sent typ kring 20-21.. Vaknar oftast vid 07.30 tiden.. Idag vaknade han först kl 04 när Stefan klev upp, sen sov vi vidare till kl 09.15 då vi vaknade av en traktor som kom å plogade mammas och pappas gård.
På dagen sover han ungefär 1-2 timmar. ibland 2 timmar på en gång och ibland ca 45 minuter 2 ggr om dagen. Det är olika beroende på vad vi gör och vars vi är.

* Han tar sig fram krypandes och fort går det!
 
* Han älskar mammas och pappas hund Mira. Hon älskar inte honom. Inte så att hon gör någonting mot honom men hon tycker att han är ganska jobbig. Ibland tycker hon om honom, då slickar hon lite på honom.. + att hon har kommit på att det är bra att vara där han är när han äter det är ganska mycke som hamnar på golvet och han har kommit på att hon kommer om han kastar mat på golvet.... Söta är dom!

* Ställer sig mot allt och alla. Släpper taget ibland och står helt själv. Gör dock inga försök till att ställa sig på egen hand.

* Går efter möbler men inte när man håller honom i handen/händerna.

* Är världens finaste pojke som vi älskar mest av allt i hela världen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0