Funderar...

På vad man kan tänkas behöva köpa tills Holger börjar på dagis...
Vinterkläder har han, eller iaf en overall då mamma köpte en i stl 86 åt honom förra vintern. Då var den alldelens för stor men jag tror att den kommer att vara bra nu till vintern! Tror att hans kusin Mika fick en likadan fast en rosa (Holger fick en grå/grön)
Sen behövs det ju mössor och vantar, skor och.. Ja, vad mer?
Galonkläder köpte jag i våras i stl 80 så dom passa förhoppningsvis hela hösten.. Stövlar har han 2 par i stl 21.. Han har stl 20 på sina nya gympadojjor som vi köpte nu i veckan..

Så jäkla svårt å veta vad dom behöver!!

Har iaf klickan hem lite fina kläder åt honom från bus och rackartyg! =)

Så, ni som har dagisbarn ge gärna tips på vad som kan behövas till dagis-starten!

(29/8 är dagen D. Dagis dagen! Läskigt!!)

Kommentarer
Postat av: Anna

Under inskolningen får ni säkert en lista på saker han ska ha på dagis. Det brukar vara några ombyten och sen säsongskläder förstås. Lät som du hade allt ju :) Några nappar, ev snutte och gosedjur kan också vara bra. Sen till vintern behövs kanske en lekhjälm, det fick då vi skaffa.

2011-07-21 @ 19:17:35
URL: http://cyberkaka.blogspot.com
Postat av: Malin

Lite extrakläder, ev allväderstövlar (vi köpte inte det i våras, men kanske nu i höst i stället då Alice och Astrid också för den delen ska vara mer på fsk än bara 15 timmar), vi har ett mjukdjur som alltid ligger kvar på fsk som Alice sover med, vi har dubbelt av åkpåsar iom att de sover ute på vår fsk fast en del fsk kanske har sånt, men det får ni ju veta. Regnvantar typ att ha nu i höst kanske kan vara bra. Det har båda barnen dubbelt av för man vill ju ha ett ombyte om de blir blöt igenom. Vantar och strumpor är väl sånt som kan gå mkt av om de blir blöta. Innetofflor? Alice har bobux som är bra. Hon halkar inte så lätt och det är ganska golvkallt på vår fsk. Bäst är nästan att fråga på fsk, de har ju koll :)

2011-07-24 @ 17:10:37
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/
Postat av: Malin

Haha, ja visst låter det trevligt med Överkalix. Om du och Stefan vill lyxa till det nån gång. ;)

2011-08-01 @ 19:16:19
URL: http://mammakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0