Sol sol sol

Här var det tätt mellan inläggen!

Håller fortfarande på å flytta! Men nu när det är sommar och fint väder så är det ganska mycke härligare att vara i jukkas än å hänga i lägenheten hela dagarna.. Här kan Holger springa barfota på gräsmattan och bada i sin lilla pool! (Han är inte så värst intresserad av att bada när han "får" bada. dvs när han inte har nå kläder på sig. När han har kläder på sig och vi är påväg någonstans då är han snabb på att slänga sig i vattnet :)

Hur som... Jag och mamma har städat lägenheten grundligt Undra när dom som bott där har städat senast? Typ ALDRIG skulle jag gissa!! Det var så jävla äckligt och det har gått åt väldigt mycke klorin!!

Vi har iaf tagit nästan allt dit. Soffa, Tv, Tvbänk, köksbord och en massa köksgrejer som jag håller på att diska upp. Har tvättat nästan allt som varit i mammas och pappas uthus.. Vill ju gärna göra det då det har kryllat av råttor!! Fast det verkar inte som att dom varit på våra grejer, Tur var väl det!
Bara sängen som ska tas dit (av de större grejerna) och så våran vita byrå. Men den får stå i jukkas tills dom renoverat lägenheten. Vi klarar oss utan den ett tag, så slipper man hålla på å flytta omkring så jäkla mycke grejer sen när dom börjar hära. Måste ju ta ut allt från alla rum då dom ska byta golven (slipa i vardagsrummet där det är trägolv)
Men iom att dom inte hade tid att göra det nu på en gång så får dom ta ett rum i taget. Får se när dom börjar! Efter semester mot hösten sa hon. Hoppas hon menar hösen som i augusti/september och inte som i oktober/november... Nåväl, det blir ju fint sen iaf.

På tal om det så måste jag åka in på malmfältens måleri och välja tapeter. Det var så jäkla lite att välja på (ja man kan ju välja vad man vill men då får vi betala ganska mycke själva. Och det har jag ingen lust med då vi inte tänkt bo där så länge, så det får bli nån av alla tråkiga tapeter. Det blir ju fräsht iaf!!)

Holger ligger och vilar och när han vaknat så ska vi åka upp på stan.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jobbigt att städa upp annans skit..det lär ju i alla fall bli jättefräscht när ni får nya tapeter och golv som du säger! Något att se fram emot :)

2011-07-21 @ 19:25:46
URL: http://cyberkaka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0