Torsdag då.

Redan torsdag! Inte för att det eg spelar någon roll vad det är för dag. Stefan jobbar och jag och Holger är lediga.
I förrgår råkade Holger slänga mina glasögon i bordet så att dom gick paj! Ena glaset är helt av! Var till optikern igår men hittade inga brillor jag vill ha. Beställde iaf nya linser då dom lägligt nog också var slut hemma... Och dom har ALDRIG mina linser på lager utan det måste alltid beställas, så dom kommer iaf i början på nästa vecka!
Ska kolla om jag hittar nå fina brillor på nätet. Eftersom att jag antar att det inte var sista gången dom fick flyga så känns det lite... hårt å betala typ 6000 för ett par brillor. Typ 1000 är mer rimligt tycker jag =)
Ja, så jag går omrkring med mina trasiga glasögon och ser ut som.. ja hej kom och hjälp mig. Men jag ser ju så jävla dåligt så jag kan inte vara utan dom :/

Snart ska jag och Holger åka och handla lite.... Skrev en fin inköpslista igår på vad som skulle handlas men den glömde jag ju hemma såklart så ungefär hälften glömdes!
Ska baka en chokladfudgetårta till i morgon då jag fyller år.

Jag, Stefan och Holger får nog fira min födelsedag alldelens ensamma här. Farmor kommer väl förbi som vanligt med en slant i ett kuvert med ett kort från "mun och fotmålarna".
Alla andra är på semester.. Men så är det när man fyller år på sommaren =)
När jag var liten så var det inte så himmla kul att ingen kunde komma på mitt kalas för att alla var på semester!
:)

Ikväll ska jag springa lite. Får bli asfalts träning då el-ljusspåret här i byn inte är så lämpligt med barnvagn...

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja passa dig för att sätta strumporna på fel fot! :) Det är kanske därför det gått lite tungt vissa gånger jag varit ute ;)

2011-07-14 @ 22:54:37
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0